HomeProgrammaFotoboekIntranetForumContactContact
do 25 januari
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00
vr 26 januari
Entree: gratis
Aanvang: 20:00
za 27 januari
Entree: gratis
Aanvang: 20:00
do 1 februari
Entree: €3.5
Aanvang: 20:00

Amerikaanse folk, swingend vinyl & Computerworld
Willy deVille Covers, Gamenight & Bluesrock met Sheverine & Cooking John
Fabian Holland & Ad van Meurs Tribute & Cryptcurrency borrel
Start van 2018 met Amnesty Benefiet en Ierse Folk
Kerstweek met Kerstswing,Ton Engels en Vinylclub


Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Email: 
Code:Amerikaanse folk, swingend vinyl & ComputerworldDonderdag 25 Januarikomt de Amerikaanse folkzangeres Gayle Skidmore langs voor een Tuney Concert, Met 7 nominaties voor de San Diego Music Awards en 2000 songs op de bill geeft al aan dat Gayle Skidmoresince een tijdje meedraait, ze begon dan ook met songwriting op haar 8e. 
Gayle Skidmore is een van die indie artiesten die altijd wat extra's doet voor haar muziek en haar groeiende legioen van toegewijde volgelingen. Skidmore is al 3 maal op rij de winnares geweest van de San Diego Music Award.
De zangeres/schrijver maakt muziek net buiten de mainstream pop, dromerige en klassiek beinvloedde folk met gelaagde melodieen. Deze multi-talentvolle musicus bespeelt 20 instrumenten waaronder de piano, banjo, gitaar en harp.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 26 Januari gaat het swingend los met de maandelijkse meeting van de Vinylclub, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie, fijne muziek van het beste medium.
zaal open 20u entree gratis

Zaterdag 27 Januaristaat helemaal in het teken van electronica tijdens Computerworld een avond gewijd aan alles wat electronisch is, dj Ruben (bekend van o.a. Zebrafestival en het winnen van plugged 2017) zal een fijne set house, techno en electro draaien, en er zullen een aantal vintage en nieuwe computerspellen te spelen zijn.
zaal open 20u Entree gratis.

Gepost op: ma 22 januari 2018 | 0 reactie(s) (10x bekeken)

Willy deVille Covers, Gamenight & Bluesrock met Sheverine & Cooking JohnDonderdag 18 Januari komt Bandeville naar Gemert voor een tuney concert, de band speelt naast nummers van Willy DeVille ook materiaal van Ry Cooder, John Hiatt en Chuck Wills. Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken.  Bandeville heeft deze songs in een nieuw jasje gestoken en eigen arrangementen gemaakt zodat er een fris eigentijds repertoire is ontstaan dat door het publiek enthousiast wordt begroet. Van romantisch melodisch in het begin van de avond tot een swingend zuid-Amerikaans op het einde. BanDeVille is dus eigenlijk geen tributeband maar neemt de songs van DeVille als uitgangspunt voor een eigen interpretatie. Opvallend hierbij is ook dat er steeds meer jongeren naar deze optredens komen. Het “nieuwe jaren 60-70 geluid” in een eigentijds “2018” arrangement spreekt aan.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 19 Januari is weer een Gamenight in de Bunker, bordspellen voor jong en oud. Je mag zelfs je eigen games meenemen. We beginnen wegens de nieuwjaarsborrel voor de bunkermedewerkers iets later (20.30u) De strijd om de titel "Master Die-Caster" en "Lord Of The Cardgame" zal uiteraard na de nieuwjaarsborrel gaan losbarsten. Maar bezoekers zijn uiteraard eerder welkom om mee te toasten op het nieuwe jaar. Verder, zoals gebruikelijk, zijn eigen spellen van harte welkom. Heb jij een partygame, dan is deze avond een uitgelezen kans om met enkele van onze vrijwilligers te gaan spelen. Dus neem jou Pictionary of 30 Seconds gerust mee. Daarnaast zijn er ook spellen uit de collectie van de Master Gamer.
zaal open 19u aanvang 20.30u entree gratis

Zaterdag 20 Januari staat in het teken van de jonge bluesrockers van Sheverine & Cooking John.  vanuit rockcity en omgeving komt Sheverine, een echt jonge bluesrockmachine. StonerBlues.
Geïnspireerd door o.a. Queens of the Stone Age en Led Zeppelin maken ze vette, vieze herrie met een creatief rauw randje. Ben jij klaar voor deze krakende, goed geoliede machine?
support komt van het Gemerste Bluesrocktrio Cooking John, zeer gedreven met eigen nummers aangevuld met een covertje hier en daar.
zaal open 20u fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Gepost op: ma 15 januari 2018 | 0 reactie(s) (40x bekeken)

Fabian Holland & Ad van Meurs Tribute & Cryptcurrency borrelDonderdag 11 Januari komt de Britse Fabian Holland naar Gemert voor een Tuney Concert, Fabian Holland heeft is een geschoolde muzikant, maar hij zocht niet de gebaande paden Hij ontwikkelde zijn schrijverstalent in Italië, waar hij vier jaar optrad als straatmuzikant. Op zijn debuutabum ‘Home’ toont hij zijn veelzijdigheid. Zijn warme stem past daar perfect bij. Hoewel hij opgroeide met een dieet van blues, heeft hij overduidelijk gekozen voor de folk van de traditionele, verhalende soort; je zou het ook tijdloos kunnen noemen.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 13 Januari brengen we een eerbetoon aan onze onlangs overleden concertprogrammeur; Ad van Meurs. Tijdens deze 'Tribute to Ad van Meurs' zijn er natuurlijk optredens van de vele Gemertse artiesten die Ad hebben gekend, zijn muziek word gespeeld en liedjes die hij mooi vond. Daarnaast zullen er optredens zijn van zijn vrouw Ankie met 'The Very Girls', zijn zoon Dylan. De optredens die verder op het programma staan zijn van Gelegenheidstrio W.A.D. (leden van Xtort en Op zoek naar Johan') Gerard Rijnders, Autumn Sun, Hootenannay Jim, Mannen met Baarden, Miners of Muzo, en meer. een hele avond gewijd aan de muziek en het werk van Ad van Meurs.
Geheel in traditie gaan we met de fooienpot rond, gevraagde inleg 3,50 , aanvang rond 21.30u

Zondag 14 Januari is er een cryptocurrency borrel.
Wij organiseren een avond waarin al je vragen beantwoord kunnen worden omtrent Bitcoin, blockchain technologie en de platforms die daar nu op ontwikkeld worden.
Op deze avond word er onder andere gesproken door Daan Franssen van Anycoin Direct. Daan heeft jaren ervaring met Bitcoin en andere cryptocurrencies en zal uitleg geven over de geschiedenis van Crypto, daarnaast geeft hij tips voor het onderzoek doen naar munten.
Ook zullen er mensen aanwezig zijn die je op een praktische manier kunnen helpen met de aankoop van je eerste coins, welke je meteen aan de bar weer uit kan geven.
zaal open 19u entree en deelname gratis.

Gepost op: ma 8 januari 2018 | 0 reactie(s) (88x bekeken)

Start van 2018 met Amnesty Benefiet en Ierse FolkDonderdag 4 januari is de eerste Tuney van 2018 alweer Dit keer Ierse folk van Daithi Rua, Daithi Rua – Iers voor ‘Rode David’ – a.k.a. David Donegan kreeg het muziek maken met de paplepel ingegoten. Na zijn schooltijd vormde hij de Celtic Rock band ‘Sans Souci’ waarmee hij op Europese Festivals speelde en zelfs op tour ging in het Midden Oosten.
Inmiddels wonend in Gent is hij hard aan het werk om Europa te veroveren met zijn celtic folk.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 6 Januari gaan we door met de traditie om goede voornemens om te zetten in Actie tijdens de Amnesty Benefiet avond,  voor Amnesty Gemert- Bakel komen diverse lokale artiesten optreden.

20.30 uur. De avond begint met de film "En op 'n goede dag" van Heddy Honigmann over het creatief gebruik van hoofddoekjes. 21.15 uur Inge van Asseldonk zal voor de allereerste keer onder de naam Angie Flare haar eigen nummers live spelen. Ze schrijft stoere popliedjes die je vleugels geven. Ze wordt begeleid op gitaar door Mark de Groot.
22.00 uur. Het Gemertse duo Diddus, bestaande uit Mike Knaebel en Jim Remmel spelen covers van o.a. Neil Young en Pink Floyd, aangevuld met eigen composities
23.00 uur. De band 50 Watt Classic Rock uit Boekel speelt bekende en minder bekende hits uit de jaren 70 - 80 - 90. Stevige muziek van Talking Heads, Jethro Tull, Heart, CCR en nog veel meer.
zaal open 20u entree 6 euro (voor amnesty)

Gepost op: ma 1 januari 2018 | 0 reactie(s) (92x bekeken)

Kerstweek met Kerstswing,Ton Engels en VinylclubMaandag 25 December gaan we dansend de kerstdagen in, Zo oud als de Bunker is de ook de kerstswing.
Da calorieen van het kerstdiner er weer af dansen. In een gezellige reunie sfeer de feestdagen door.
zaal open 21u entree gratis, kom op tijd want vol is vol!!

Donderdag 28 December is alweer de laatste Tuney van het jaar met dit keer Ton Engels,
bij velen ook bekend van de band Blowbeat, speelt sinds jaren ook als solo artiest. Met zijn typisch voor de peel bekende dialect zal hij bij ons op een goed gehorr vallen. Onlangs bracht hij zijn laatste plaat uit onder de titel 'Herfstkampioen'. Kortom liedjes over de peel, cojbojs zonder perd en Tom Dumoulin of over de dingen van alledag.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 29 December duiken wij ook nog even in de sfeer van de top2000 tijdens de Vinylclub, de beste muziek van het beste format, 3 gast dj's nemen je mee op een muzikale tijdreis.
zaal open 20u entree geheel gratis

Gepost op: vr 22 december 2017 | 0 reactie(s) (122x bekeken)