Bunker Gemert

Publiek => Nieuws => Topic started by: Piet on November 20, 2017, 09:03:10 amTitle: Folk, Vinyl en Wave Invasion met: Xtort
Post by: Piet on November 20, 2017, 09:03:10 am
(http://www.bunkergemert.nl/agenda_image.php?id=1840)

Donderdag 23 November komt de Engelse Sam Carter naar Gemert voor een Tuney concert. Hij word omschreven als ‘the finest English-style finger-picking gitaris van zijn Generatie door Bellowhead’s Jon Boden,​ Sam heeft de hele wereld rondgetoerd met zijn intieme solo shows, maar ook met complete. Recente samenwerking bracht hem zelfs tot Azie. In 2014 vormde Sam samen met Jim Moray False Lights,een band met als doel de kijk op folkrock te veranderen. Met die act kregen ze zelfs een bbc folk awards nominatie.
zaal open 20u Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 24 November is er een meeting van de Vinyl Club . De fijnste muziek van het fijnste medium. Onze gast dj's nemen je mee door hun vinyl collectie. Heerlijk platen draaien en luisteren.
zaal open 20u entree gratis

Zaterdag 25 November komt wave invasion naar Gemert met Xtort en Korinthians(Be) . Xtort is geen onbekende in het Gemertse, Xtort is een industrial act die zijn gelijke niet kent in Nederland. Opgericht als opvolger van de Industrial Metal legendes HOER heeft Xtort het accent meer liggen op de Wave en Postpunk van de late 70's en vroege 80's. Invloeden van acts als Cabaret Voltaire, DAF en Laibach maken dat Xtort balanceert tussen de genres industrial, gothic, wave , EBM en NDW.  Dit alles begeleid met een zeer confronterende show.
Support komt van het Belgische Korinthians, een band die flirt met electronica. Beinvloed door acts als Mogwai, New Order en Depeche Mode. De avond word muzikaal omlijst door de dj's 80 en Firefly met de beste wave e.d.
Zaal gaat open 20u entree is 6,-