Bunker Gemert

Publiek => Nieuws => Topic started by: Piet on December 18, 2017, 10:46:09 amTitle: Bas Bons, Gamenight & Nightmare Before Christmas : Jam Pilots
Post by: Piet on December 18, 2017, 10:46:09 am
(http://www.bunkergemert.nl/agenda_image.php?id=1885)

Donderdag 21 Decemberis het Tuney Podium voor Bas Bons, Bas is een verhalenverteller. Als pianist, zanger, toetsenist en componist schildert hij zijn muziek met hart en ziel en neemt het publiek mee, zijn laatste plaat 'wakker' staat vol met mooie luisterliedjes in het Nederlands. Onlangs mocht hij ook al eens openen voor de Dijk en inmiddels toert hij door Nederland als een bezetene.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 22 December is weer een Gamenightin de Bunker, bordspellen voor jong en oud. Ga offline en spel de meest gezellige games met de tegenstander recht tegenover je. Ook uitermate geschikt voor de jeugd onder de 18!!
zaal open 19u entree geheel gratis

zaterdag 23 december brengt onze jongerengroep 'koffiepauze' een programma wat geheel in de sfeer is van 'A Nightmare before christmas', de mix van Horror en Kerstsfeer uit de film van Tim Burton. Een griezelig geheel vergezeld van de popmuziek van de band 'Jam Pilots'. Welkom in ons spookhuis op 23 December!!
Zaal open 20u entree is geheel gratis