Bunker Gemert

Publiek => Nieuws => Topic started by: Piet on February 05, 2018, 07:48:54 amTitle: Geen Carnavalsmuziek maar wel feest !!
Post by: Piet on February 05, 2018, 07:48:54 am
(http://www.bunkergemert.nl/agenda_image.php?id=1858)

Omdat niet iedereen gediend is van Carnavalsmuziek maar wel graag op stap gaat. Hebben wij voor jullie fijne Blues, Metal & Pop.

Donderdag 8 Februari komt Brooks Williams naar Gemert voor een Tuney Show, Brooks Williams komt uit Statesboro, Georgia, de stad van de country-blues legend Blind Willie McTell. Brooks word gezien als een van de beste akoestische gitaristen ter wereld. Een echte 'mean' fingerpicker fantastische slide speler, volgensĀ  AmericanaUK. Je hoort dat de countryblues er van jongs af aan in zit.Zijn gigantische repetoire omvat klasssiekers als , Trouble In Mind, Backwater Blues enMother Earth, maar ook een paar covers van Dave Alvin, Buddy Miller and Mose Allison. Maar ook zijn eigen werk omvat nog menig toekomstig klassieker.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 9 Februari is het weer tijd voor A Heavy Carnaval met Klont & Putrefied Corpse. Geen hossen maar Headbangen en Moshen , Legendes uit de eigen Regio zijn KLONT! Balanceren op het randje van deathmetal & grindcore, snoeiharde songs vertellen het verhaal van bekende seriemoordenaars.
Confronterend show met leden als, PeePoo the Clown, Moonshiner, Axewielder the Embalmer.
support komt van: Putrefied Corpse deze jongens banen hun pad door de wereld met spoor van vernieling ziektes enz achter zich.
zaal open 20u entree 5,-

Zaterdag 10 Februari komt de band The Difference naar Gemert voor een avond best of pop & rock, samen met dj's van de Vinylclub. Ook vandaag geen hoempa maar wel een avond met de beste rock en popliedjes ooit geschreven. Echt alles kun je verwachten. Dit van zowel de dj als een live band.
Op de planken, 'The Difference' jong maar ook ervaren brengt deze band een repetoire van Covers van o.a.; Anouk, Pretty Reckless, Led Zeppelin, Foo Fighters, Golden Earring en Joan Jett & the blackhearts .
Dus garantie voor een avondje vol pop en rock!! De dj's van de vinylclub zorgen voor de omlijsting !!
zaal open 20u entree gratis !!

verkleed of niet verkleed, wij hebben in ieder geval betere muziek!!