Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
December 16, 2017, 02:29:15 am
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 76
1  Publiek / Nieuws / Songwriter Talent en Gemertse Popquiz on: December 11, 2017, 10:39:04 am


Donderdag 14December komt Sjoerd Raaymakers als zijn Alter Ego Sured naar Gemert voor een Tuney Show. Sured is een echt aanstormend talent in de akoestische scene. Al vanaf heel jong heeft de passie voor muziek Sured te pakken. Hij begon met drums toen hij zeven was en speelde op zijn negende 'vloeiend' gitaar. Zijn leraar organiseerde voorspeelavonden, en daar wordt Sured's voorliefde voor het podium zichtbaar. Met de gitaar in zijn handen, een microfoon voor zijn neus en publiek om naar toe te zingen, is Sured in zijn element. Zo werd hij in april dit jaar nog uitgeroepen tot 'de Beste Singer-songwriter van Utrecht', geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke stemgeluid.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 16 December is er weer een gezellige avond quizen tijdens de Legendarische Gemertse Popquiz. Altijd al gedacht alles te weten over popmuziek? Schrijf je dan nu in voor de Gemertse Popquiz.
Je kunt je tot op de avond zelf (20.15u) aanmelden in groepjes van 2 personen. Er word natuurlijk gespeeld voor fantastische prijzen maar bovenal voor de eer om je de grootste muziekkenner van Gemert te mogen noemen. Publiek is welkom !! aanmelden via gieldekoning@gmail.com
Zaal open 19u entree en deelname zijn gratis!
2  Publiek / Nieuws / Weekend vol akoestische muziek on: December 04, 2017, 09:42:48 am


Donderdag 7 December komt Mitch Rivers naar Gemert voor een tuney concert,
Mitch Rivers brengt soulvolle folk & americana liedjes, gekenmerkt door zijn vertederende stemgeluid. Zijn komende plaat mijmert tussen het vluchtige stadsleven en de open, uitgestrekte vlaktes. De in Rotterdam wonende muzikant speelde ooit in punkbands, maar raakte steeds verder in de ban van artiesten als Otis Rush, Jonathan Wilson en Ray La Montagne.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 9 December neemt de jeugd de programmering over, tijdens Talentpool zoeken zij de meest talentvolle acts in de verre regio. Dit keer staat Talentpool geheel in het teken van Akoestische Muziek. Met een Live Optreden van de songwriter Etan Huijs, zijn werk en muziek is zeer beinvloed door de Beatles en Bob Dylan.  Zijn genre bevindt zich op het kruispunt waar melancholische folk en melodieuze pop elkaar ontmoeten. Vanavond speelt Etan een mix van eigen werk en covers.
kom vooral luisteren want de entree is geheel gratis !3  Publiek / Nieuws / Tuney, this frontier needs heroes (USA) on: November 27, 2017, 09:20:20 am


Donderdag 30 November is er weer Amerikaans bezoek voor tuney met:This Frontier Needs Heroes. Dat het Amerikaanse folk duo Brad Lauretti en Sadie Frederick een andere kijk op de vs hebben dan hun huidige president mag al blijken uit titels als I Love Immigration, free market music en de diverse verwijzingen naar liberale kijk op themas als softdrugs en sexualiteit . Helaas is het nummer I Love Immigration de meerderheid van het Amerikaanse volk ontgaan. Ze brengen in ieder prachtige harmonieuze folkliedjes. Maar dan met een boodschap.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50
4  Publiek / Nieuws / Folk, Vinyl en Wave Invasion met: Xtort on: November 20, 2017, 10:03:10 am


Donderdag 23 November komt de Engelse Sam Carter naar Gemert voor een Tuney concert. Hij word omschreven als Ďthe finest English-style finger-picking gitaris van zijn Generatie door Bellowheadís Jon Boden,​ Sam heeft de hele wereld rondgetoerd met zijn intieme solo shows, maar ook met complete. Recente samenwerking bracht hem zelfs tot Azie. In 2014 vormde Sam samen met Jim Moray False Lights,een band met als doel de kijk op folkrock te veranderen. Met die act kregen ze zelfs een bbc folk awards nominatie.
zaal open 20u Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 24 November is er een meeting van de Vinyl Club . De fijnste muziek van het fijnste medium. Onze gast dj's nemen je mee door hun vinyl collectie. Heerlijk platen draaien en luisteren.
zaal open 20u entree gratis

Zaterdag 25 November komt wave invasion naar Gemert met Xtort en Korinthians(Be) . Xtort is geen onbekende in het Gemertse, Xtort is een industrial act die zijn gelijke niet kent in Nederland. Opgericht als opvolger van de Industrial Metal legendes HOER heeft Xtort het accent meer liggen op de Wave en Postpunk van de late 70's en vroege 80's. Invloeden van acts als Cabaret Voltaire, DAF en Laibach maken dat Xtort balanceert tussen de genres industrial, gothic, wave , EBM en NDW.† Dit alles begeleid met een zeer confronterende show.
Support komt van het Belgische Korinthians, een band die flirt met electronica. Beinvloed door acts als Mogwai, New Order en Depeche Mode. De avond word muzikaal omlijst door de dj's 80 en Firefly met de beste wave e.d.
Zaal gaat open 20u entree is 6,-
5  Publiek / Nieuws / In Memoriam Ad van Meurs on: November 13, 2017, 09:48:41 am


Afgelopen weekend ontvingen wij het nieuws dat onze programmeur. Ad van Meurs is overleden. Dit treft ons zeer hard, Ad was de man die grote artiesten naar Gemert wist te halen. Want Gemert moest ook mee kunnen genieten van zijn enorme netwerk. Maar hij had ook een enorme neus voor jong talent, en ook die kregen een podium bij Tuney Thursday.
We kunnen niet anders zeggen dan, Ad enorm bedankt voor je inzet en kunde, we gaan je enorm missen.

Maar Ad had ook het motto, 'the show must go on' dus ...

Donderdag 16 November komt The Rosebud Country Club met de zoon van Ad van Meurs, Dylan naar Gemert voor een Tuney Show. Country: tumbleweeds, prairies, salons en iets te dikke linedancers die net uit de maat dansenÖ
Door al deze kitscherige beelden zou je bijna vergeten dat de wereld van country helden vooral wordt bevolkt door ijzersterke liedjesschrijvers. Nummers waarin geen akkoord of zin te veel zit en melodieŽn die zich na twee maten vast hebben gezet in je hoofd.De Rosebud Country Club speelt deze onversneden country, inclusief alle muzikale clichťs en een mierzoete pedal steel gitaar. Maar wel zo goed dat je je na het eerste nummer tussen de tumbleweeds, prairies en salons van Merle Haggard waant. En misschien ben jij zelf wel aan het linedancen, in of uit de maat.
zaal open 20u Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 17 November is er weer een Gamenight, offline gaan een ouderwets gezellig bordspellen spelen.
We spelen onder andere Catan, ticket to ride , maar je mag ook gerust zelf een spel meenemen. Leuk voor jong en oud.
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 18 November komen Embrace the Waves en PO…Znaar Gemert, Het genre van Embrace The Waves valt te beschrijven als een mix van psychrock, surfrock en funkrock. Een frisse kijk op popmuziek dus door deze jonge Eindhovense band.† De support komt van PO…Z een dreampop gezelschap uit de regio,† Ze laten je ontsnappen aan de werkelijkheid met dromige liedjes en stoere beats, die beÔnvloed zijn door de bands Daughter en Warpaint.
zaal open en de entree is geheel gratis.
6  Publiek / Nieuws / Ember Swift & Verhofstad Sessie on: November 06, 2017, 09:50:56 am


Op donderdag 9 November komt niemand minder dan de Canadase Ember Swift naar Gemert voor een Tuney concert. Ember woont al een tijd in Peking in China, En heeft maar liefst 11 Albums op haar naam staan en een DVD. '11:11' is haar laatste Album maar de opnames voor nieuw materiaal zijn al begonnen.
Haar stijl is te omschrijven als eem mix van Country, Jazz en zelf chinese folkmuziek.
zaal open 20u Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Zaterdag 11 November is er een geheel Gemerts Podium, want de familie Verhofstad komt weer voor een nieuwe oplage van de Verhofstad Sessies. Dit keer brengen ze samen met andere Gemertse gastmuzikanten een set met het beste wat ze tijdens eerdere sessies gespeeld hebben, dus werken van† Phil Collins, Prince, Sting Bill Champlin en veel andere grote namen.
zaal open 20u aanvang rond 22u , fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50
7  Publiek / Nieuws / Folk op Tuney on: October 30, 2017, 11:35:31 am


Donderdag 2 November hebben we† Folk van down under, Jimmy Davis deed een aantal jaren geleden mee met de Australische versie van Idols. Wat je mag verwachten van een jonge muzikant is natuurlijk eigentijdse muziek. Maar ook hij vergeet niet de invloeden van Jeff Buckley en Creedence Clearwater te noemen. Blues folk songwritermuziek Jimmy balanceert tussen alle stijlen. Eigentijds en jong maar vooral ook een herkenbare sound.
Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Zaterdag 4 November doet de Bunker met een team mee aan de Dorpsquiz Gemert Weet, maar de bar is los voor bezoekers.

 
8  Publiek / Nieuws / Blues, Vinyl & Halloween party met 7 Dirty on: October 23, 2017, 10:32:17 am


Donderdag 26 Okt komt Blueslegende Jan de Bruijn weer naar Gemert voor een Tuney show. Zanger-gitarist Jan de Bruijn (Rijsbergen, 1958) speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart. Recht uit het hart. Aanvankelijk bij iedereen uit de buurt die dat maar vroeg. Na successen bij The Crew, double brown en Gonnabeez gaat hij solo. Jan de Bruijn heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel.
Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 27 Okt is er weer een bijeenkomst van de Vinylclub , onze club van platendraaiers gaan weer genieten van de beste muziek op het beste medium, 3 gast dj's nemen je mee door hun platencollectie. Zelf ook een keer draaien, kom langs!
zaal open 20u entree gratis.

Zaterdag 28 Okt vieren wij Halloween met 7 Dirty, voor de echte engerds en freaks spelen zijn een keur aan rock en popcovers. 7 Dirty zal vanavond er alles aan de om het publiek aan de het dansen te krijgen tijdens onze jaarlijkse monstermash. Ze spelen een repertoire aan hits van o.a. Simple Minds, Waylon, Springsteen en nog veel meer. Maar vanavond een stuk enger in ieder geval.
zaal open 20u entree 3,-
 
9  Publiek / Nieuws / Wereldmuziek, games en Herfstswing on: October 18, 2017, 11:42:47 am


Donderdag 19 Okt komen Hills & Hamid naar Gemert voor een tuney show.
Hills en Hamid brengen een repetoire van Blues vermengt met Arabische invloeden.
Met wortels in de de band No Blues geen verrassing. Hills (van den Heuvel) draait al geruime tijd mee in de Nederlands Blues scene en beheerst het genre tot in de puntjes.
Verwacht een verassende combi met de Aribsche invloeden van Hamid.
Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 20 Okt is er weer een gamenight
Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers . EN dit keer zelfs een halloween thema.
Je eigen favo bordspel meenemen mag ook
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 21 Okt is het weer tijd voor de traditionele herfstswing, Het seizen van bladeren bokbier en gezelligheid binnen. We dansen in een decor van bladeren en bossen. Een traditie in Gemert zou oud als de Bunker.
zaal open 20u entree gratis
10  Publiek / Nieuws / Poetische Folk & Punkrock op het Bunkerpodium on: October 09, 2017, 09:02:25 am


De contrasten zijn weer enorm dit weekend. Folk Poezie en Punk.

Op Donderdag 12 Oktober krijgen we een bijzonder optreden van Jopie Jonkers en† Anna Kersten, Jopie heeft vooral bekenheid vergaard met een repertoire van vocale en instrumentale Latijns-Amerikaanse, Russische en Franse chansons. Liefde, tederheid, geluk, eenzaamheid, jaloezie, dood; zaken die zo oud zijn als de mensheid zelf, worden in de liederen op een heel eigen en poŽtische manier gespeeld en gezongen.
Anna Kersten is folk zangeres en dichteres, zij reisde in diverse muzikale bezettingen door Europa en de Verenigde Staten en bracht drie poŽziebundels uit: 'Het uiteengaan van de tweezaamheid', 'Gedane zaken' en 'Zo spreekt de verbeelding'.
fooienpot gaat rond voor entree, minimum inleg 3,50 zaal open 20u showtime 21.30u

Zaterdag 14 Oktober is het tijd voor Punkrock Mania 3 bands met daaronder het Gemertse Screw Houston, de band kent zijn roots in de hardcore maar heeft bewust gekozen voor een meer rock&roll benadering, Er kwam meer ruimte voor melodie en zang. Dit resulteert in catchy songs die nog wel de rauwe rand hebben behouden. Met deze nieuwe richting kunnen we een groter publiek aan spreken in zowel de punk als de poprock wereld. Denk aan een mix van Foo Fighters, Hot Water Music, Make Do And Mend, The Menzingers
Bright Lights uit Zwitserland brengt een portie echte poppunk, in 2014 begonnen maar inmiddels veel shows gedaan en een Album is er inmiddels ook.
Sleeper uit Eindhoven brengt de sounds van Hardcore en alternatieve rock samen Sleeper is een vierkoppige band, die je met snaren, stokken en vocalen om je oren slaat.
Zaal open 20u entree geheel gratis
11  Publiek / Nieuws / Canadase dubbelshow op Tuney on: October 02, 2017, 09:15:43 am


Do 5 oktober Tuney brengt dit keer een heuse dubbel feature op het podium, twee Canadese Folkartiesten die aan hun Europese tour bezig zijn hebben hun krachten gebundeld.

Shawn William Clark, is een indie folk songwriter, met twee nominaties voor songwriter van het jaar in NOW magazine's Best of Toronto poll. Zijn recente album, TOPAZ, kent zijn inspiratie in de 80's met acts as Gordon Lightfoot, Kenny Buttrey's drummend op Neil Young's "Harvest"; en de existentiŽle dillema's† van huidige tijd.
Abigail Lapell brengt folk die ook zijn raakvlakken heeft met de punk,in 2016 won ze de† Colleen Peterson Songwriting Award. Haar liedjes worden omschreven als dromerig en sfeervol, met een zoete stem en warm gitaargeluid.

fooienpot gaat rond voor entree, minimum inleg 3,50 zaal open 20u showtime 21.30u
12  Publiek / Nieuws / Folk Vinyl en Bud Spencer Rock Explosion on: September 25, 2017, 09:29:32 am


Do 28 Sept komen onze regionale folkhelden Tinkers Drinkers Dreamers weer naar de Bunker voor een show.  Dit keer met een speciale samenstelling en een speciaal repetoire, Engelse en Ierse folk met een vleugje americana, een bonte verzameling eigen liedjes en traditionals. Maar iedereen weet inmiddels dat een avondje Tinkers altijd goed is.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 29 Sept is er weer een bijeenkomst van de Vinyl Club. Samen platen draaien en over muziek buurten, een aantal gast dj's neemt ons mee door hun platencollecties.
Zaal open 20u, entree gratis

Zaterdag 30 sept komt niemand minder dan de Brits Nederlandse bandBud Spencer Rock Explosion naar Gemert. Ze brengen een mix van Rock, Polka, country en blues in een stevig rock en punk jasje. De band met daarin de drummer van de Toy Dolls, zal ook zeker de bunker op zijn kop weten te zetten met nummers over het dagelijkse leven, maar dan met een stevige knipoog. Bud Spencer will knock you down!!
Zaal open 20u , entree bedraagt 5 euro
13  Publiek / Nieuws / Blues, Bordspellen en Smack my Beach up on: September 17, 2017, 11:11:33 am

Donderdag 21 Sept is het tijd voor een portie onvervalste blues en countryblues van Robert den Hartigh. Een topartiest uit onze eigen regio, bekend van o.a. Campfire Collaberation. De songs van Robert den Hartigh hebben allen een eigen verhaal. De intense beleving daarvan komt recht uit het hart. Hij begeleidt zichzelf op steelguitar, mandola, akoestische gitaar en trekharmonica. Daarnaast gebruikt hij een Indian bassdrum.
Zijn inspiratiebronnen zijn onder andere Charley Patton, Lead Belly, Lightniní Hopkins, John Lee Hooker, Robert Johnson, Muddy Waters, Howlin Wolf, Woody Guthrie en vele andere.
zaal open aanvang ca21.30u, fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Vrijdag 22 September brengt ouderwetse gezelligheid op een nieuwe manier, ga offline en speel met ons de leukste bordspellen tijdens Gamenight . Catan, ticket to ride eva. je mag natuurlijk ook je eigen spel meenemen.
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 23 Sept nemen we afscheid van de zomer met Smack my beach up, een heet event vol met ska, reggae en andere tropische verassingen. De optredens komen van de Gemertse DJ en MC Nanno, Keizer Skarel (Boomshakalak soundsystem), DJ Skankie (Lowman e.a.) En een heus live optreden van de Duitse ska band SCRAP.
Deze band heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op diverse festivals en weet iedere zaal te veranderen in een kokende massa.
Zaal open 19u Entree geheel gratis
14  Publiek / Nieuws / Concertweekend met Folk, Hardrock & Punk on: September 10, 2017, 10:05:56 am


Donderdag 14 Sept krijgt de Bunker bezoek van Assorted Travellers Songs met een country-hart geÔnspireerd door Woody Guthrie, The Seeger Sessions en de geschiedenis van het Amerikaanse Westen. Na een uitgebreide tour met o.a. supportshows† voor Henny Vrienten, shows in Hedon en Melkweg is het nu tijd voor een definitieve doorbraak.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 16 Sept staan 2 Brabantse toppers op ons podium waar heel Gemert op kan swingen, echt authentieke muziek. Save Your Sympathy is een energieke band met een eigen stijl in zowel de muziek als in de krachtige shows! De muziek is een combinatie van verschillende genre's, maar het beste te omschrijven als krachtige hardrock met veel metal elementen! De live shows hoeven niet beschreven te worden, daar moet je gewoon bij zijn!!!!
Freeloader is wat je krijgt als je 4 muziekliefhebbers bij elkaar zet met een mix van punk, rock n roll tot hardrock. FREELOADER! Stil staan is zeker geen optie op onze muziek. scheurende gitaar een beukende bass, knallende drum en screaming vocals staat zeker garant voor een goed partijtje rocken. Je zou ons kunnen vergelijken met Airbourne en de Offspring die een trio hebben gehad met Motorhead. Klinkt vies? Het is echt wel lekker!
zaal open 20u entree geheel gratis
15  Publiek / Nieuws / Nieuw concertseizoen van start met Tipjar en Acoustic Cafe on: August 28, 2017, 10:50:03 am


Na een korte pauze waar de laatste puntjes weer op de i gezet gaan worden gaan we op 7 sept weer als vanouds aan de gang.

Op Donderdag 7 Sept komt Tipjar langs voor de eerste tuney show van het seizoen. Tipjar is een duo met daarin Songwriter Bart de Win en Zangeres Arriane Knegt. Tijdens sessies voor Bart zijn solo albums was er een enorme muzikale klik. Hetgeen leidde tot een nieuwe muzikale samenwerking, het duo tipjar is een feit.
Prachtige folk van eigen bodem.
Zaal open 20u aanvang na 21.30u fooienpot gaat rond voor entree gevraagde inleg min 3,50

Zaterdag 9 Sept Raap een flink aantal muzikanten bij elkaar en zet ze samen, met of zonder voorbereiding, op het podium. Dat is het idee van Acoustic Cafť, de jamsessieavond van De Bunker.
Zin om mee te doen, op zoek naar muzikanten voor een nieuwe band of wil je nieuwe nummers uitproberen? Neem gerust je instrument(en) mee! De backline is aanwezig.
zaal open 20u entree gratis
Pages: [1] 2 3 ... 76