Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2017, 05:29:50 am
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 75
1  Publiek / Nieuws / Zebrafestival 2017 18 en 19 Augustus, voorverkoop van start on: July 15, 2017, 10:33:31 am


Na een paar weken zomerstop gaat op 18 en 19 augustus het nieuwe seizoen van start met ons jaarlijkse Zebrafestival.
Natuurlijk kun je alle info en kaarten vinden op www.zebrafestival.nl. Twee dagen die bol staan van Pop, Rock en Dance.
Rock van Dirty Denims, Arabische dance met Cairo Liberation Front, maar ook Synthwave uit Gemert van Timecop 1983. Akoestische Muziek en harde rock voor iedereen zit er iets tussen.

meer info www.zebrafestival.nl

Kaarten:

https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNjYsNTQsMGM4ZGRkNWM4OGZhNGM2NzkyYjViYWM2OTRjODJmMDUsZTViN2ZiMDE3ZGM1MjI4OWVlMTJmZDA4ZmU5YzQ2Y2U/Tickets/
2  Publiek / Nieuws / Summer session met Martijn Kuijten, Voorverkoop Zebrafestival van start on: July 10, 2017, 09:00:57 am


Summer Session 4

Op zaterdag 15 Juli sluiten we het seizoen af met een bijzonder optreden, We vieren de zomer weer op geheel eigen wijze, kleine optredens, met mooi weer buiten. De beste Gemertse artiesten in een intieme setting!!
De allerlaatste summer session voor de zomerstop! Dit keer komt Martijn Kuijten op bezoek, Martijn beschouwen we inmiddels als ´Inne van ons´. Een van de folkhelden uit de peelzoom. Met zijn bands Autumn Sun, Op zoek naar Johan heeft hij een groot repetoire aan folkliedjes op zijn naam gezet. We mogen dan ook een mooit doorsnede van dit repetoire verwachten.
Open 21u showtime ca 22u fooienpot gaat rond voor entree min 3,50

Voorverkoop zebra van start!

Ook kun je vanaf nu je voordelige kaarten voor het zebrafestival 2017 kopen, het leukste festival van Gemert-Bakel met acts als, Timecop 1983, Dirty Denims en Cairo Liberation Front. kaarten vind je via de site van de Bunker of op www,zebrafestival.nl

https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNjYsNTQsMTU0MDVhOWIxZjA2NGU2N2E4OTJjMDJiNGZiYzNjYTgsYzI0OTJkYjcyZWJhY2MyOTQ5MTY1N2E2NjY3ZTk5MDQ/Tickets/
3  Publiek / Nieuws / Ruim baan voor jong talent on: July 03, 2017, 09:31:20 am


Het allerjongste poptalent van Gemert-Bakel krijgt weer een podium in de Bunker.

Op Zaterdag 8 Juli is er plek voor de oudere jongeren van zowel de Popafdeling, Dj Producerklassen en de zangleerlingen van Kunstlokaal en zullen de volgende acts hun weg naar het podium vinden: Dj Producers Antifear,  DJ Luc, Ruben en de Bands Nice, Woth The Effort, The Wroodz en Alice Flyn C.
de zaal gaat open om 19u en om 20 begint de show entree geheel gratis

Op Zondag 9 Juli is er plek voor de allerjongste dj's en rockers. ruim baan voor Kayleigh Donkers, No Mercy, Bernadete Zasada, Amber Metten, Ruben, Michelle Tang en The New Six.
zaal open 13u aanvang 14u entree geheel gratis.
4  Publiek / Nieuws / Secret Summer Session met P&C on: June 26, 2017, 11:48:29 am


Zaterdag 1 Juli, We vieren de zomer weer op geheel eigen wijze, kleine optredens, met mooi weer buiten. De beste Gemertse artiesten in een intieme setting!! Dit keer met het gelegenheids duo P&C , Spontaan ontstaan uit dezelfde Simon & Garfunkel en Everly Brothers smaak, liedjesgevoel, samenzang, het minimale en humor.Gitaar, twee stemmen en verloren percussie: dat zijn Carla Geerts (bekend in Gemert en van de Flamencodans) en Pieter van den Elsen (Stolen Moments), die niet kan dansen.
Open 20u showtime 22u fooienpot gaat rond voor entree min 3,50

komende weken
8 Juli Poplokaal
9 Juli Poplokaal
15Juli Secret Summer Session 4
5  Publiek / Nieuws / Secret Summer Session luiden seizoen uit... on: June 19, 2017, 10:23:47 am


Het concertseizoen komt zachtjesaan ten einde, de vakantie staat voor de deur, dit gaan we op gepaste wijze vieren met een reeks akoestische concerten in een speciale zomerse setting. De Artiesten houden we lang geheim.

Zaterdag 24 Juni krijgen we bezoek van Screw Houston, deze band heeft zijn roots in de hardcore maar inmiddels hebben de heren een bbruggetje geslagen naar de punk & rock. Je mag dan ook een melodieuze pot rock verwachten, en dit keer zelfs in een speciale akoestische setting. Denk daarbij aan acts als Foo Fighters en Hot Water Music.
terras open 20u Showtime ca 22u , fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

nog verwacht:

1 Juli Secret summer session
8 - 9 Juli Poplokaal weekend
15 Juli Secret Summer Session (seizoensluiting)

6  Publiek / Nieuws / Vinylclub & Finale van Plugged on: June 12, 2017, 11:20:16 am


Vrijdag 16 Juni komt de Vinylclub weer bij elkaar, de beste muziek van het beste format. Zowel jong en oud kiest tegenwoordig voor het zwarte goud, platenliefhebbers komen als gast dj's langs en delen hun favoriete platen met jullie. Op deze avond zullen 3 gast dj's ons meenemen door hun lp collectie.
Tuurlijk is er ook ruimte om eigen lp's meenemen en als verzoekje in te dienen.
zaal open 20u entree gratis

Zaterdag 17 Juni komt er een einde aan een zoektocht van een half jaar. De Finale van Plugged is dan een feit. Het jongste talent van onze regio gaat de strijd aan om een plek op Zebra 2017.  op de planken vandaag: Dj Ruben liet in de voorronde zien dat hij goed uit de voeten kan met Latin en Electro. De pop en rock van Grapefruit wist ook de jury te overtuigen voor een finaleplek.  De klassiek rock van Revolver is dusdanig overtuigend en fris gebracht dat zij in de finale moesten komen. Van het rock city institute komt Embrace The Waves een talent om de komende tijd in de gaten te houden, een frisse mix van surf en psychrock.
vandaag heeft het publiek ook een stem, kom daarom voor 20.30u om een stemformulier op te halen!
zaal open 19u entree gratis.
7  Publiek / Nieuws / Bunker All Stars, Gamenight & Ierse Avond on: June 02, 2017, 12:15:22 pm


Donderdag 8 Juni Een speciale afsluiting van een turbulent Tuney seizoen, onder muzikale leiding van onze programmeur is een speciale sessieband samengesteld, dit onder de noemer Bunker All Stars !
Het belooft een zeer bijzonder avond te worden.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 9 juniis er weer een Gamenight Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers .
Je eigen favo bordspel meenemen mag ook ..
Zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 10Juni Big Irish Bonanza met live LQR Raap een groepje jonge enthousiastelingen, een flinke dosis creativiteit en een voorliefde voor gezelligheid bij elkaar en je hebt ´t: Koffiepauze. Onder deze naam neemt een groep jongeren uit de gemeente het initiatief om een paar keer per jaar een ultiem avondje uit neer te zetten. Een avondje uit dat nèt weer eens wat anders is dan de gebruikelijke avonden. Een avondje uit, met nèt wat meer!
Met deze voorkeur voor twistende thema’s en verrassende varianten wordt op 10 juni Big Irish Bonanza gelanceerd: een doldwaze Ierse avond zoals Gemert die niet eerder gezien heeft. Een avond waar jong en oud kruist, waar zowel de oude klanken van The Pogues als de nieuwe van The Dropkick Murphy’s onmisbaar zijn en waar het Ierse groen meer dan ooit aanwezig zal zijn. De gordijnen worden opengegooid voor de Brabantse band LQR, die met hun uptempo Ierse folkrock de avond helemaal compleet maakt. Een liefhebber van energieke livemuziek, zin in een avondje als vanouds met de vrienden van toen of gewoon op zoek naar de avond die je weekend écht even nodig heeft?
Zaal open 20u entree gratis
8  Publiek / Nieuws / Marcel Verbeek Trio & Mocking Minstrels op Summer Session on: May 29, 2017, 11:17:35 am


Donderdag 1 Juni komt de Eindhovense Songwriter Marcel Verbeek met zijn trio naar Gemert voor een Tuney optreden. Waar hij in het begin nog alle instrumenten zelf inspeelde heeft hij inmiddels een aantal gerenommeerde muzikanten om zich verzameld. Eigentijds maar geworteld in de tradities van folk en singer songwriter muziek, Liedjes bezingen levens en liefdes in 3 minuten.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 3 Juni trappen we af met de eerste secret summer sessions, Akoestische optredens in kleine setting. Vorig jaar gingen we zo de zomer in met prachtige optredens van lokale artiesten. Dit jaar is de eerste sessie voor de Gemertse'Mocking Minstrels' .  Roel van Duijnhoven en Frans van der Horst brengen covers die je niet zo vaak hoort, overgoten met een karakteristiek sausje, waarin harmonieuze samenzang en smaakvol gitaarwerk de boventoon voeren. Ons huidige repertoire is een bescheiden eerbetoon aan muzikale helden uit heden en verleden, zoals Simon and Garfunkel, Jake Bugg en The Beatles. Maar ook minder bekende juweeltjes van The Milk Carton Kids, Old Crow Medicine Show en Lost Brothers hebben een plaats in onze speellijst verworven.
terras open 20u Showtime ca 22u , fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

9  Publiek / Nieuws / Envy the west op hemelvaartsdag on: May 22, 2017, 10:43:27 am


As Donderdag 25 mei komt Envy The West naar Gemert voor een Tuney show. De vijfmansformatie 'envy the west' uit Roosendaal speelt gruizige indie met sporen van country. 'Cave, Cash, Cohen and Curtis dancing on prozac' werd ooit typerend over de muziek van deze band geschreven. Daarmee is niet alles gezegd natuurlijk. Envy the west onderscheidt zich vooral door de oorspronkelijke songs en de speelse arrangementen die mede door het nonchalante karakter van de band zo treffend zijn.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50
10  Publiek / Nieuws / Dylan Adrian, Vinylclub & Plugged on: May 15, 2017, 11:32:04 am


Donderdag 18 Mei komt de Dylan Adrian Band voor een tuney concert, Dylan van Meurs (zoon van Ad van Meurs) stapt in de treden van zijn vader. Inmiddels is hij een aan het vestigen in de Nederlandse roots scene. Dit keer komt Dylan met een volledige band.
zaal open 20.00 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 19 Mei is er een nieuwe editie van de Vinyl Club Zowel jong en oud kiest tegenwoordig voor het zwarte goud, platenliefhebbers komen als gast dj's langs en delen hun favoriete platen met jullie.
Zelf een favoriete plaat meenemen kan ook.
Zaal open 20u entree gratis

Zaterdag 29 Mei is alweer de laatste voorronde van Plugged, de talentenjacht voor het Zebrafestival. Dit keer krijgen we optreden van Dj Producer Antifear, De Superjonge rockers van Unknown Fantasy spelen een mooie mix van Pop en Rock. Outside Humanity komt uit Helmond en Laarbeek ze spelen klassieke rocknummers van Queen tot Nirvana.
zaal open 20u entree gratis
11  Publiek / Nieuws / Meesterlijke Blues & Rockabilly on: May 08, 2017, 04:16:54 pm


Donderdag 11 Mei komt de Australische bluesman Lloyd Spiegel naar Gemert voor een Tuney Show, deze getalenteerde gitarist heeft al vele awards achter zijn naam kunnen zetten, en word al genoemd als een van de beste gitaristen ter wereld. De onlangs tot viervoudig Australian Blues Award winnaar uitgeroepen muzikant zal is inmiddels aan zijn tweede Europese tour bezig. Met een achttal cd’s op zijn naam, een onafgebroken tourschema en dito podium ervaring is Lloyd Spiegel uitgegroeid tot de drijvende kracht van akoestische bluesscene in Australië.
zaal open 20.00 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 13 Mei het tijd voor een avondje Rock&Roll, Grizzly Hats is een band die zich heeft laten inspireren door artiesten als Johnny Cash, Elvis en Waylon Jennings, Een goede mix van Country, Bluegrass & Rockabilly zal er voor zorgen dan niemand stil blijft staan. Van een heel ander kaliber is de band Morning Dawn, ze spelen indie en postrock.
Zaal open 20u Entree is gratis
12  Publiek / Nieuws / Blues, 5mei Bevrijdingsdag en Bunkcore8 on: April 26, 2017, 10:56:46 am


Donderdag 4 mei komt Mondharmonica legende Bill Barret naar Gemert voor een Tuney Concert.
Bill Barrett speelt rag & blues met een punky polka touch.
Vooral bekend als mondharmonica speler blijkt hij ook een goede blueszanger.
Vanavond wordt Bill vergezeld door Michaela Gomez, deze uit Noord-Californië afkomstige muzikante is ook een bandlid naast Bill Barrett in de band Hazmat Modine,
zaal open 20.15 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50 (let op zaal later open wegen dodenherdenking.

Vrijdag 5 mei vieren we onze vrijdheid, dit doen we al een aantal jaren samen met lokale afdeling van Amnesty International.
Dit omdat we elke dag moeten waken voor onze vrijheid maar ook die van anderen. Op het podium staan deze avond voor jullie;
Jam Pilots, een regionale Rock coverband met met een repetoire van o.a. materiaal van ZZ Top, Jett Rebel & Black Keys.
Storing is een degelijk powertrio, dat een flinke portie powerrock met een hint naar de blues ten tonele brengt.
De zaal opent om 19u en de entree bestaat uit een bijdrage voor Amnesty Gemert Bakel

Za 6 Mei is de 8e Editie van Bunkcore, een avond vol met hardcore bands, deze editie treden op:
Doodskop, deze band me duidelijk invloeden uit de hardcore punk heeft inmiddels haar derde plaat uit. Bloedserieus maar soms met een knipoog.
Far from Okay heeft ook de roots in de hardcorepunk, duidelijk trekjes van Discharge, Dead Kennedys & Black Flag, maar ook een eigen sound en tempo.
Het nog jonge Deposit brengt een moderne eigen sound, veel breakdowns maar ook melodideuze klanken.
Zaal opent om 20u entree 5,-
13  Publiek / Nieuws / Klezmer, Bordspellen en Funk en Hiphop on: April 24, 2017, 05:19:55 pm


Donderdag 27 April komt Simits naar de Bunker voor een avondje  Klezmer, Deze illustere groep uit de eigen regio speelt klezmer en Yiddisch muziek. Een band met gedegen muzikanten met een voorliefde voor Klezmer, Jiddische muziek met net geen jazzy inslag
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 28 April kan de Telefoon aan de kant en tafel vol met bordspellen tijdens Gamenight, Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers .
Zaal open 19u Entree Gratis

Zaterdag 29 April is er een gratis Concert van de hiphop en funkbands SpaceMonkeys & Leila & the Timing, SpaceMonkeys is een engelstalige hiphop/Funk band met jazz invloeden.
Geronimo, rapper/ writer van de band Spacemonkeys maakt al 10 jaar hiphop en kwam met het idee om een band op te richten waarmee hij live kan performen. na 4 maanden repeteren hadden ze hun debuut.

De Nijmegense band Leila & The Timing is nieuw in het circuit, de frontvrouw heeft al eerder in de Bunker gespeeld met I'M LA MA. De band maakt Neo-Soul, Fusion, Funk, Hip Hop music. Diverse andere
bandleden zijn ook 'bekend' van fake ID.
Zaal open 20u Entree geheel gratis
14  Publiek / Nieuws / Folk Vinyl & Oldskool Hardcore on: April 17, 2017, 10:27:00 am


Donderdag 20 maart kom de Britse artiest Luke Jackson voor een tuney show. Luke Jackson is inmiddels een graag geziene gast in Gemert, deze super jonge super getalenteerde songwriter uit Canterbury toert als diverse jaren door Europa. Heeft al een BBC folk award nominatie gehad. Inmiddels al 3 albums en een Ep op zijn naam. Een fris gezicht en frisse sound in de folkscene!
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Op Vrijdag 21 april komt de vinylclub weer bij elkaar. Een avond voor al het moois wat op lp, singles en maxisingles is uitgebracht.
Op deze avond zullen 3 gast dj's ons meenemen door hun lp collectie. Tuurlijk is er ook ruimte om eigen lp's meenemen en als verzoekje in te dienen.
zaal open 20 entree gratis

Zaterdag 22 April is er een Spiksplinternieuw Hardcore evenement in de Bunker in Gemert! vooral veel oldskool hardore komt er van de dj tafel. Door dj's: System Overload, Rawraver, Impatient, Amisha, Kidd Carnage, Dj Exit
Zaal open 20u entree 9,- vvk via Bunkergemert.nl
15  Publiek / Nieuws / Erny Green en Jamsessie (Muzikantenmeeting) on: April 10, 2017, 09:43:19 am


op Donderdag 13 April komt Erny Green naar Gemert om zijn nieuw album 'Pheromones' te promoten. Een album wat vele zeer lovende recencies opleverde. De Utrechtse Songrwiter heeft zijn roots in de Wave, en dat hoor terug in zijn heerlijke popliedjes. Op zijn nieuwste Album 'Pheromones' hoor je die invloeden ook weer. Hoe kan het ook anders want met zijn Joy Division Tribute band 'Closer To Curtis' heeft hij ook weer een succesvolle toer gehad. In ieder geval een ras artiest met een prachtig repetoire op ons podium
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 15 April staat weer in het teken van muzikanten ontmoeten tijdens Acoustic Cafe jammen en mogelijk nieuw materiaal uitproberen, of ben je op zoek naar een nieuw bandlid?  Alles kan. Neem gerust je instrument(en) mee! De backline is aanwezig.
zaal open 20u entree gratis
Pages: [1] 2 3 ... 75