Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
October 22, 2017, 08:32:36 am
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 75
1  Publiek / Nieuws / Wereldmuziek, games en Herfstswing on: October 18, 2017, 11:42:47 am


Donderdag 19 Okt komen Hills & Hamid naar Gemert voor een tuney show.
Hills en Hamid brengen een repetoire van Blues vermengt met Arabische invloeden.
Met wortels in de de band No Blues geen verrassing. Hills (van den Heuvel) draait al geruime tijd mee in de Nederlands Blues scene en beheerst het genre tot in de puntjes.
Verwacht een verassende combi met de Aribsche invloeden van Hamid.
Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 20 Okt is er weer een gamenight
Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers . EN dit keer zelfs een halloween thema.
Je eigen favo bordspel meenemen mag ook
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 21 Okt is het weer tijd voor de traditionele herfstswing, Het seizen van bladeren bokbier en gezelligheid binnen. We dansen in een decor van bladeren en bossen. Een traditie in Gemert zou oud als de Bunker.
zaal open 20u entree gratis
2  Publiek / Nieuws / Poetische Folk & Punkrock op het Bunkerpodium on: October 09, 2017, 09:02:25 am


De contrasten zijn weer enorm dit weekend. Folk Poezie en Punk.

Op Donderdag 12 Oktober krijgen we een bijzonder optreden van Jopie Jonkers en  Anna Kersten, Jopie heeft vooral bekenheid vergaard met een repertoire van vocale en instrumentale Latijns-Amerikaanse, Russische en Franse chansons. Liefde, tederheid, geluk, eenzaamheid, jaloezie, dood; zaken die zo oud zijn als de mensheid zelf, worden in de liederen op een heel eigen en poëtische manier gespeeld en gezongen.
Anna Kersten is folk zangeres en dichteres, zij reisde in diverse muzikale bezettingen door Europa en de Verenigde Staten en bracht drie poëziebundels uit: 'Het uiteengaan van de tweezaamheid', 'Gedane zaken' en 'Zo spreekt de verbeelding'.
fooienpot gaat rond voor entree, minimum inleg 3,50 zaal open 20u showtime 21.30u

Zaterdag 14 Oktober is het tijd voor Punkrock Mania 3 bands met daaronder het Gemertse Screw Houston, de band kent zijn roots in de hardcore maar heeft bewust gekozen voor een meer rock&roll benadering, Er kwam meer ruimte voor melodie en zang. Dit resulteert in catchy songs die nog wel de rauwe rand hebben behouden. Met deze nieuwe richting kunnen we een groter publiek aan spreken in zowel de punk als de poprock wereld. Denk aan een mix van Foo Fighters, Hot Water Music, Make Do And Mend, The Menzingers
Bright Lights uit Zwitserland brengt een portie echte poppunk, in 2014 begonnen maar inmiddels veel shows gedaan en een Album is er inmiddels ook.
Sleeper uit Eindhoven brengt de sounds van Hardcore en alternatieve rock samen Sleeper is een vierkoppige band, die je met snaren, stokken en vocalen om je oren slaat.
Zaal open 20u entree geheel gratis
3  Publiek / Nieuws / Canadase dubbelshow op Tuney on: October 02, 2017, 09:15:43 am


Do 5 oktober Tuney brengt dit keer een heuse dubbel feature op het podium, twee Canadese Folkartiesten die aan hun Europese tour bezig zijn hebben hun krachten gebundeld.

Shawn William Clark, is een indie folk songwriter, met twee nominaties voor songwriter van het jaar in NOW magazine's Best of Toronto poll. Zijn recente album, TOPAZ, kent zijn inspiratie in de 80's met acts as Gordon Lightfoot, Kenny Buttrey's drummend op Neil Young's "Harvest"; en de existentiële dillema's  van huidige tijd.
Abigail Lapell brengt folk die ook zijn raakvlakken heeft met de punk,in 2016 won ze de  Colleen Peterson Songwriting Award. Haar liedjes worden omschreven als dromerig en sfeervol, met een zoete stem en warm gitaargeluid.

fooienpot gaat rond voor entree, minimum inleg 3,50 zaal open 20u showtime 21.30u
4  Publiek / Nieuws / Folk Vinyl en Bud Spencer Rock Explosion on: September 25, 2017, 09:29:32 am


Do 28 Sept komen onze regionale folkhelden Tinkers Drinkers Dreamers weer naar de Bunker voor een show.  Dit keer met een speciale samenstelling en een speciaal repetoire, Engelse en Ierse folk met een vleugje americana, een bonte verzameling eigen liedjes en traditionals. Maar iedereen weet inmiddels dat een avondje Tinkers altijd goed is.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 29 Sept is er weer een bijeenkomst van de Vinyl Club. Samen platen draaien en over muziek buurten, een aantal gast dj's neemt ons mee door hun platencollecties.
Zaal open 20u, entree gratis

Zaterdag 30 sept komt niemand minder dan de Brits Nederlandse bandBud Spencer Rock Explosion naar Gemert. Ze brengen een mix van Rock, Polka, country en blues in een stevig rock en punk jasje. De band met daarin de drummer van de Toy Dolls, zal ook zeker de bunker op zijn kop weten te zetten met nummers over het dagelijkse leven, maar dan met een stevige knipoog. Bud Spencer will knock you down!!
Zaal open 20u , entree bedraagt 5 euro
5  Publiek / Nieuws / Blues, Bordspellen en Smack my Beach up on: September 17, 2017, 11:11:33 am

Donderdag 21 Sept is het tijd voor een portie onvervalste blues en countryblues van Robert den Hartigh. Een topartiest uit onze eigen regio, bekend van o.a. Campfire Collaberation. De songs van Robert den Hartigh hebben allen een eigen verhaal. De intense beleving daarvan komt recht uit het hart. Hij begeleidt zichzelf op steelguitar, mandola, akoestische gitaar en trekharmonica. Daarnaast gebruikt hij een Indian bassdrum.
Zijn inspiratiebronnen zijn onder andere Charley Patton, Lead Belly, Lightnin’ Hopkins, John Lee Hooker, Robert Johnson, Muddy Waters, Howlin Wolf, Woody Guthrie en vele andere.
zaal open aanvang ca21.30u, fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Vrijdag 22 September brengt ouderwetse gezelligheid op een nieuwe manier, ga offline en speel met ons de leukste bordspellen tijdens Gamenight . Catan, ticket to ride eva. je mag natuurlijk ook je eigen spel meenemen.
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 23 Sept nemen we afscheid van de zomer met Smack my beach up, een heet event vol met ska, reggae en andere tropische verassingen. De optredens komen van de Gemertse DJ en MC Nanno, Keizer Skarel (Boomshakalak soundsystem), DJ Skankie (Lowman e.a.) En een heus live optreden van de Duitse ska band SCRAP.
Deze band heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op diverse festivals en weet iedere zaal te veranderen in een kokende massa.
Zaal open 19u Entree geheel gratis
6  Publiek / Nieuws / Concertweekend met Folk, Hardrock & Punk on: September 10, 2017, 10:05:56 am


Donderdag 14 Sept krijgt de Bunker bezoek van Assorted Travellers Songs met een country-hart geïnspireerd door Woody Guthrie, The Seeger Sessions en de geschiedenis van het Amerikaanse Westen. Na een uitgebreide tour met o.a. supportshows  voor Henny Vrienten, shows in Hedon en Melkweg is het nu tijd voor een definitieve doorbraak.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 16 Sept staan 2 Brabantse toppers op ons podium waar heel Gemert op kan swingen, echt authentieke muziek. Save Your Sympathy is een energieke band met een eigen stijl in zowel de muziek als in de krachtige shows! De muziek is een combinatie van verschillende genre's, maar het beste te omschrijven als krachtige hardrock met veel metal elementen! De live shows hoeven niet beschreven te worden, daar moet je gewoon bij zijn!!!!
Freeloader is wat je krijgt als je 4 muziekliefhebbers bij elkaar zet met een mix van punk, rock n roll tot hardrock. FREELOADER! Stil staan is zeker geen optie op onze muziek. scheurende gitaar een beukende bass, knallende drum en screaming vocals staat zeker garant voor een goed partijtje rocken. Je zou ons kunnen vergelijken met Airbourne en de Offspring die een trio hebben gehad met Motorhead. Klinkt vies? Het is echt wel lekker!
zaal open 20u entree geheel gratis
7  Publiek / Nieuws / Nieuw concertseizoen van start met Tipjar en Acoustic Cafe on: August 28, 2017, 10:50:03 am


Na een korte pauze waar de laatste puntjes weer op de i gezet gaan worden gaan we op 7 sept weer als vanouds aan de gang.

Op Donderdag 7 Sept komt Tipjar langs voor de eerste tuney show van het seizoen. Tipjar is een duo met daarin Songwriter Bart de Win en Zangeres Arriane Knegt. Tijdens sessies voor Bart zijn solo albums was er een enorme muzikale klik. Hetgeen leidde tot een nieuwe muzikale samenwerking, het duo tipjar is een feit.
Prachtige folk van eigen bodem.
Zaal open 20u aanvang na 21.30u fooienpot gaat rond voor entree gevraagde inleg min 3,50

Zaterdag 9 Sept Raap een flink aantal muzikanten bij elkaar en zet ze samen, met of zonder voorbereiding, op het podium. Dat is het idee van Acoustic Café, de jamsessieavond van De Bunker.
Zin om mee te doen, op zoek naar muzikanten voor een nieuwe band of wil je nieuwe nummers uitproberen? Neem gerust je instrument(en) mee! De backline is aanwezig.
zaal open 20u entree gratis
8  Publiek / Nieuws / Zebra Afterparty on: August 21, 2017, 11:20:21 am


Zaterdag 26 Augustus is de traditionele zebra afterparty in de Bunker.
Voor mensen die nog bonnen over hebben of geen genoeg kunnen krijgen van dat festivalgevoel plakken we er gewoon nog een avondje aan. Onze dj Sonny Croquet en een live show van een suprise act zullen er voor zorgen dat je nog 1 keer in de zebra vibe komt.
Zaal open 20u entree is geheel gratis.

vanaf Sept draaien we weer ons reguliere programma
9  Publiek / Nieuws / Zebrafestival 2017 18 en 19 Augustus, voorverkoop van start on: July 15, 2017, 10:33:31 am


Na een paar weken zomerstop gaat op 18 en 19 augustus het nieuwe seizoen van start met ons jaarlijkse Zebrafestival.
Natuurlijk kun je alle info en kaarten vinden op www.zebrafestival.nl. Twee dagen die bol staan van Pop, Rock en Dance.
Rock van Dirty Denims, Arabische dance met Cairo Liberation Front, maar ook Synthwave uit Gemert van Timecop 1983. Akoestische Muziek en harde rock voor iedereen zit er iets tussen.

meer info www.zebrafestival.nl

Kaarten:

https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNjYsNTQsMGM4ZGRkNWM4OGZhNGM2NzkyYjViYWM2OTRjODJmMDUsZTViN2ZiMDE3ZGM1MjI4OWVlMTJmZDA4ZmU5YzQ2Y2U/Tickets/
10  Publiek / Nieuws / Summer session met Martijn Kuijten, Voorverkoop Zebrafestival van start on: July 10, 2017, 09:00:57 am


Summer Session 4

Op zaterdag 15 Juli sluiten we het seizoen af met een bijzonder optreden, We vieren de zomer weer op geheel eigen wijze, kleine optredens, met mooi weer buiten. De beste Gemertse artiesten in een intieme setting!!
De allerlaatste summer session voor de zomerstop! Dit keer komt Martijn Kuijten op bezoek, Martijn beschouwen we inmiddels als ´Inne van ons´. Een van de folkhelden uit de peelzoom. Met zijn bands Autumn Sun, Op zoek naar Johan heeft hij een groot repetoire aan folkliedjes op zijn naam gezet. We mogen dan ook een mooit doorsnede van dit repetoire verwachten.
Open 21u showtime ca 22u fooienpot gaat rond voor entree min 3,50

Voorverkoop zebra van start!

Ook kun je vanaf nu je voordelige kaarten voor het zebrafestival 2017 kopen, het leukste festival van Gemert-Bakel met acts als, Timecop 1983, Dirty Denims en Cairo Liberation Front. kaarten vind je via de site van de Bunker of op www,zebrafestival.nl

https://frontoffice.paylogic.nl/flows/MTAuMTAwLjIuNjYsNTQsMTU0MDVhOWIxZjA2NGU2N2E4OTJjMDJiNGZiYzNjYTgsYzI0OTJkYjcyZWJhY2MyOTQ5MTY1N2E2NjY3ZTk5MDQ/Tickets/
11  Publiek / Nieuws / Ruim baan voor jong talent on: July 03, 2017, 09:31:20 am


Het allerjongste poptalent van Gemert-Bakel krijgt weer een podium in de Bunker.

Op Zaterdag 8 Juli is er plek voor de oudere jongeren van zowel de Popafdeling, Dj Producerklassen en de zangleerlingen van Kunstlokaal en zullen de volgende acts hun weg naar het podium vinden: Dj Producers Antifear,  DJ Luc, Ruben en de Bands Nice, Woth The Effort, The Wroodz en Alice Flyn C.
de zaal gaat open om 19u en om 20 begint de show entree geheel gratis

Op Zondag 9 Juli is er plek voor de allerjongste dj's en rockers. ruim baan voor Kayleigh Donkers, No Mercy, Bernadete Zasada, Amber Metten, Ruben, Michelle Tang en The New Six.
zaal open 13u aanvang 14u entree geheel gratis.
12  Publiek / Nieuws / Secret Summer Session met P&C on: June 26, 2017, 11:48:29 am


Zaterdag 1 Juli, We vieren de zomer weer op geheel eigen wijze, kleine optredens, met mooi weer buiten. De beste Gemertse artiesten in een intieme setting!! Dit keer met het gelegenheids duo P&C , Spontaan ontstaan uit dezelfde Simon & Garfunkel en Everly Brothers smaak, liedjesgevoel, samenzang, het minimale en humor.Gitaar, twee stemmen en verloren percussie: dat zijn Carla Geerts (bekend in Gemert en van de Flamencodans) en Pieter van den Elsen (Stolen Moments), die niet kan dansen.
Open 20u showtime 22u fooienpot gaat rond voor entree min 3,50

komende weken
8 Juli Poplokaal
9 Juli Poplokaal
15Juli Secret Summer Session 4
13  Publiek / Nieuws / Secret Summer Session luiden seizoen uit... on: June 19, 2017, 10:23:47 am


Het concertseizoen komt zachtjesaan ten einde, de vakantie staat voor de deur, dit gaan we op gepaste wijze vieren met een reeks akoestische concerten in een speciale zomerse setting. De Artiesten houden we lang geheim.

Zaterdag 24 Juni krijgen we bezoek van Screw Houston, deze band heeft zijn roots in de hardcore maar inmiddels hebben de heren een bbruggetje geslagen naar de punk & rock. Je mag dan ook een melodieuze pot rock verwachten, en dit keer zelfs in een speciale akoestische setting. Denk daarbij aan acts als Foo Fighters en Hot Water Music.
terras open 20u Showtime ca 22u , fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

nog verwacht:

1 Juli Secret summer session
8 - 9 Juli Poplokaal weekend
15 Juli Secret Summer Session (seizoensluiting)

14  Publiek / Nieuws / Vinylclub & Finale van Plugged on: June 12, 2017, 11:20:16 am


Vrijdag 16 Juni komt de Vinylclub weer bij elkaar, de beste muziek van het beste format. Zowel jong en oud kiest tegenwoordig voor het zwarte goud, platenliefhebbers komen als gast dj's langs en delen hun favoriete platen met jullie. Op deze avond zullen 3 gast dj's ons meenemen door hun lp collectie.
Tuurlijk is er ook ruimte om eigen lp's meenemen en als verzoekje in te dienen.
zaal open 20u entree gratis

Zaterdag 17 Juni komt er een einde aan een zoektocht van een half jaar. De Finale van Plugged is dan een feit. Het jongste talent van onze regio gaat de strijd aan om een plek op Zebra 2017.  op de planken vandaag: Dj Ruben liet in de voorronde zien dat hij goed uit de voeten kan met Latin en Electro. De pop en rock van Grapefruit wist ook de jury te overtuigen voor een finaleplek.  De klassiek rock van Revolver is dusdanig overtuigend en fris gebracht dat zij in de finale moesten komen. Van het rock city institute komt Embrace The Waves een talent om de komende tijd in de gaten te houden, een frisse mix van surf en psychrock.
vandaag heeft het publiek ook een stem, kom daarom voor 20.30u om een stemformulier op te halen!
zaal open 19u entree gratis.
15  Publiek / Nieuws / Bunker All Stars, Gamenight & Ierse Avond on: June 02, 2017, 12:15:22 pm


Donderdag 8 Juni Een speciale afsluiting van een turbulent Tuney seizoen, onder muzikale leiding van onze programmeur is een speciale sessieband samengesteld, dit onder de noemer Bunker All Stars !
Het belooft een zeer bijzonder avond te worden.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 9 juniis er weer een Gamenight Ga eens lekker offline en speel met ons mee. We spelen o.a.Munchkin, Kolonisten van Catan en Ticket to Ride. Speluitleg krijg je ook nog van onze meestergamers .
Je eigen favo bordspel meenemen mag ook ..
Zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 10Juni Big Irish Bonanza met live LQR Raap een groepje jonge enthousiastelingen, een flinke dosis creativiteit en een voorliefde voor gezelligheid bij elkaar en je hebt ´t: Koffiepauze. Onder deze naam neemt een groep jongeren uit de gemeente het initiatief om een paar keer per jaar een ultiem avondje uit neer te zetten. Een avondje uit dat nèt weer eens wat anders is dan de gebruikelijke avonden. Een avondje uit, met nèt wat meer!
Met deze voorkeur voor twistende thema’s en verrassende varianten wordt op 10 juni Big Irish Bonanza gelanceerd: een doldwaze Ierse avond zoals Gemert die niet eerder gezien heeft. Een avond waar jong en oud kruist, waar zowel de oude klanken van The Pogues als de nieuwe van The Dropkick Murphy’s onmisbaar zijn en waar het Ierse groen meer dan ooit aanwezig zal zijn. De gordijnen worden opengegooid voor de Brabantse band LQR, die met hun uptempo Ierse folkrock de avond helemaal compleet maakt. Een liefhebber van energieke livemuziek, zin in een avondje als vanouds met de vrienden van toen of gewoon op zoek naar de avond die je weekend écht even nodig heeft?
Zaal open 20u entree gratis
Pages: [1] 2 3 ... 75