Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 22, 2018, 06:09:42 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Dan Martin, Gamenight & Acoustic Cafe
Pages: [1] Print
Author Topic: Dan Martin, Gamenight & Acoustic Cafe  (Read 582 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


Dan Martin, Gamenight & Acoustic Cafe
« on: February 06, 2017, 12:26:02 pm »Donderdag 9 Februari komt de uit Tulsa Oklahoma afkomstige Dan Martin naar Gemert voor een Tuney Concert,  met filosofische eerlijkheid toegeschreven aan het leven dat hij heeft ervaren en de plaatsen die hij heeft gezien. "Alive Don't Mean Winning", zingt Martin op zijn laatste plaat. Of hij de nieuwste exponent van de typerende Tulsa sound is kunnen we niet echt zeggen. Maar verwacht in ieder geval American van de bovenste plank.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 10 Februari is er weer een Gamenight, ga lekker offline met de fijnste bordspellen van deze tijd zoals bij; Colonisten van Catan, Ticket to ride, maar ook de ouderwetse spellen worden gespeeld, alles onder leiding van onze mastergamers.
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 11 Februari is het weer tijd voor onze muzikale proeftuin 'Acoustic Cafe'.Raap een flink aantal muzikanten bij elkaar en zet ze samen, met of zonder voorbereiding, op het podium. Dat is het idee van Acoustic Café, de jamsessieavond van De Bunker. Verschillende musici zullen hun instrumenten harmonisch laten samensmelten tot een muzikaal vijfgangendiner. Je kunt werkelijk alles verwachten.
Zin om mee te doen, op zoek naar muzikanten voor een nieuwe band of wil je nieuwe nummers uitproberen? Neem gerust je instrument(en) mee! De backline is aanwezig.

Zaal open 20u entree gratis
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: