Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 22, 2018, 06:11:27 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Willy Deville tribute, Vinylclub & New Wave Party
Pages: [1] Print
Author Topic: Willy Deville tribute, Vinylclub & New Wave Party  (Read 631 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


Willy Deville tribute, Vinylclub & New Wave Party
« on: February 13, 2017, 07:30:45 am »Don 16 Feb komt Bandeville naar Gemert voor een tuney show, deze band geformeerd door leden van o.a. Bots, Joe Coverband, houdoe, Trigger, De songs van Willy Deville zijn speciaal gearrangeerd voor de bezetting van Bandeville waarbij ook meerstemmige zangpartijen voor een eigen geluid zorgen. Bandeville is dus eigenlijk geen tributeband maar neemt de songs van Deville als uitgangspunt voor een eigen interpretatie.
Bandeville speelt op een semi-akoustisch niveau in een bezetting met: zanger, drummer, bassist, gitarist, saxofonist en pianist.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrij 17 Feb is er weer een nieuwe oplage van de Vinylclub . De avond waar de wederopstanding van vinyl ook gevierd word door jong en oud. 4 gast dj's nemen je mee op reis door hun platencollectie.
Zaal open 20u entree gratis

Za 18 Feb is er een New Wave Party Onstaan eind jaren 70 als vervolg op de Punkbeweging, Acts als Blondie, Siouxsie & the Banshees, Talking Heads, The cure enz maar ook nu nog inspiratie voor artiesten als Mando Diao, Kavinsky, Chromatics, Editors, Killers maar ook in de mode en design zie je de stijl geregeld opduiken. Tijdloos dus. Zaal open 20u entree gratis

Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: