Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 22, 2018, 06:10:07 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Folk Muziektheater & vinylcovers
Pages: [1] Print
Author Topic: Folk Muziektheater & vinylcovers  (Read 565 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


Folk Muziektheater & vinylcovers
« on: March 13, 2017, 10:11:21 am »Donderdag 16 maart komt de Engelse folkzanger RusseL Joslin naar Gemert voor een Tuney Concert , Russell Joslin probeert met zijn geheel eigen stijl een nieuwe definitie te geven aan akoestische folk in de UK. Met Het oog van Velvet Underground en Sisters Of Mercy bekijk je folk heel anders. Folk met een heel scherpe rand!!
Inmiddel heeft Russel al 3 albums op zijn naam staan.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,5

Vrijdag 17 maart Organiseert de Bunker samen met de Eendracht de muziekvoorstelling van het Gemertse Op Zoek naar Johan. het 'stuk weg uit de stad' is gemaakt rondom de liedjes van op zoek naar johan, verhalen over onze regio en veel bekende plekken en gezichten. We duiken de geschiedenis in van de Peel en zijn getuigen van het tragische lot van Wilhelmina van Neerven en we kijken naar de stad op het dak van Bram. Grote thema's, teruggebracht tot de menselijke essentie. Een mooi voorbeeld van zoín verhaal is het lied ĎAls De Muziek Begintí dat gaat over Toos, een dementerende vrouw die haar eigen man (Berrie) nauwelijks meer herkent, veelal apathisch reageert op haar omgeving, maar bij het horen van muziek volledig opleeft.
Na afloop is er nog een optreden van Stijn Charpentier in de Bunker, Stijn is ook begonnen als rapper (Che). Inmiddels heeft Stijn een mooi repetoire aan poetische liedjes.
Kaartverkoop op zitplaats via website de Eendracht https://eendracht-gemert.nl/
Zaal open vanaf 19.30u ingang via de Bunker

Zaterdag 18 maart Is er een speciala editie van de Vinyl Club. Je bent pas een echt grote artiest als je gecoverd bent door andere grote artiesten. Dus de beste hits maar dan door anderen. En natuurlijk door onze eigen dj's
zaal open 20u entree gratis
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: