Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 22, 2018, 06:14:55 am
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  top folk uit de UK, 18min Avond & jong talent
Pages: [1] Print
Author Topic: top folk uit de UK, 18min Avond & jong talent  (Read 687 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


top folk uit de UK, 18min Avond & jong talent
« on: April 03, 2017, 12:10:08 pm »Donderdag 6 April staat de britse Kirsty McGee op de planken voor een Tuney Show, Kirsty staat bekend om haar jazzy sound. Ze was al diverse keren te gast in Gemert.Een schrijfster van gevoelige, maar koppige liedjes. Een reisfanaat die jaren van haar leven spendeerde als liftster en zelfs een periode dakloos was. Dat alles heeft Kirsty McGee's manier van schrijven en zingen ontwikkeld en haar gevormd tot een van de meest gerespecteerde singer-songwriters van haar generatie.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 7 April organiseert Jongerenwerk Gemert-Bakel samen met de Bunker een speciale avond voor de jeugd onder de 18. Onder de naam Easter Bash xxl komen de Dj Battleforce & Dj Ruben achter de draaitafel voor een avond vol Latin, R&b, hardstyle & Electro.
Zaal open 18.30u entree gratis en frisdrank 1,-

Za 8 April is er weer een voorronde van Plugged (the road to Zebra), de talentenjacht voor jong talent. Dit keer zijn er optredens van Cooking John, 3 jonge gasten met een voorkeur voor blues in alle mogelijke vormen, gebracht door dit powertrio, Grapefruit is een jonge band met een sound die teruggrijpt op bands als Sly & Family Stone, Jeff Buckley & the Beach Boys...klassieke sounds in een fris jasje. De muzikale omlijsting is in handen van onze jongste huisdj.
Zaal open 20u entree gratisLogged
Pages: [1] Print 
Jump to: