Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
February 22, 2018, 02:28:51 pm
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Poetische Folk & Punkrock op het Bunkerpodium
Pages: [1] Print
Author Topic: Poetische Folk & Punkrock op het Bunkerpodium  (Read 264 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1090


altijd aan vakantie toe


Poetische Folk & Punkrock op het Bunkerpodium
« on: October 09, 2017, 07:02:25 am »De contrasten zijn weer enorm dit weekend. Folk Poezie en Punk.

Op Donderdag 12 Oktober krijgen we een bijzonder optreden van Jopie Jonkers en† Anna Kersten, Jopie heeft vooral bekenheid vergaard met een repertoire van vocale en instrumentale Latijns-Amerikaanse, Russische en Franse chansons. Liefde, tederheid, geluk, eenzaamheid, jaloezie, dood; zaken die zo oud zijn als de mensheid zelf, worden in de liederen op een heel eigen en poŽtische manier gespeeld en gezongen.
Anna Kersten is folk zangeres en dichteres, zij reisde in diverse muzikale bezettingen door Europa en de Verenigde Staten en bracht drie poŽziebundels uit: 'Het uiteengaan van de tweezaamheid', 'Gedane zaken' en 'Zo spreekt de verbeelding'.
fooienpot gaat rond voor entree, minimum inleg 3,50 zaal open 20u showtime 21.30u

Zaterdag 14 Oktober is het tijd voor Punkrock Mania 3 bands met daaronder het Gemertse Screw Houston, de band kent zijn roots in de hardcore maar heeft bewust gekozen voor een meer rock&roll benadering, Er kwam meer ruimte voor melodie en zang. Dit resulteert in catchy songs die nog wel de rauwe rand hebben behouden. Met deze nieuwe richting kunnen we een groter publiek aan spreken in zowel de punk als de poprock wereld. Denk aan een mix van Foo Fighters, Hot Water Music, Make Do And Mend, The Menzingers
Bright Lights uit Zwitserland brengt een portie echte poppunk, in 2014 begonnen maar inmiddels veel shows gedaan en een Album is er inmiddels ook.
Sleeper uit Eindhoven brengt de sounds van Hardcore en alternatieve rock samen Sleeper is een vierkoppige band, die je met snaren, stokken en vocalen om je oren slaat.
Zaal open 20u entree geheel gratis
« Last Edit: October 09, 2017, 07:07:25 am by Piet » Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: