Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
February 22, 2018, 02:29:35 pm
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  In Memoriam Ad van Meurs
Pages: [1] Print
Author Topic: In Memoriam Ad van Meurs  (Read 249 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1090


altijd aan vakantie toe


In Memoriam Ad van Meurs
« on: November 13, 2017, 08:48:41 am »Afgelopen weekend ontvingen wij het nieuws dat onze programmeur. Ad van Meurs is overleden. Dit treft ons zeer hard, Ad was de man die grote artiesten naar Gemert wist te halen. Want Gemert moest ook mee kunnen genieten van zijn enorme netwerk. Maar hij had ook een enorme neus voor jong talent, en ook die kregen een podium bij Tuney Thursday.
We kunnen niet anders zeggen dan, Ad enorm bedankt voor je inzet en kunde, we gaan je enorm missen.

Maar Ad had ook het motto, 'the show must go on' dus ...

Donderdag 16 November komt The Rosebud Country Club met de zoon van Ad van Meurs, Dylan naar Gemert voor een Tuney Show. Country: tumbleweeds, prairies, salons en iets te dikke linedancers die net uit de maat dansenÖ
Door al deze kitscherige beelden zou je bijna vergeten dat de wereld van country helden vooral wordt bevolkt door ijzersterke liedjesschrijvers. Nummers waarin geen akkoord of zin te veel zit en melodieŽn die zich na twee maten vast hebben gezet in je hoofd.De Rosebud Country Club speelt deze onversneden country, inclusief alle muzikale clichťs en een mierzoete pedal steel gitaar. Maar wel zo goed dat je je na het eerste nummer tussen de tumbleweeds, prairies en salons van Merle Haggard waant. En misschien ben jij zelf wel aan het linedancen, in of uit de maat.
zaal open 20u Fooienpot gaat rond voor entree, min inbreng 3,50. Showtime rond 21.30u

Vrijdag 17 November is er weer een Gamenight, offline gaan een ouderwets gezellig bordspellen spelen.
We spelen onder andere Catan, ticket to ride , maar je mag ook gerust zelf een spel meenemen. Leuk voor jong en oud.
zaal open 19u entree gratis

Zaterdag 18 November komen Embrace the Waves en PO…Znaar Gemert, Het genre van Embrace The Waves valt te beschrijven als een mix van psychrock, surfrock en funkrock. Een frisse kijk op popmuziek dus door deze jonge Eindhovense band.† De support komt van PO…Z een dreampop gezelschap uit de regio,† Ze laten je ontsnappen aan de werkelijkheid met dromige liedjes en stoere beats, die beÔnvloed zijn door de bands Daughter en Warpaint.
zaal open en de entree is geheel gratis.
« Last Edit: November 13, 2017, 09:26:03 am by Piet » Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: