Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 23, 2018, 05:30:49 pm
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Songwriter Talent en Gemertse Popquiz
Pages: [1] Print
Author Topic: Songwriter Talent en Gemertse Popquiz  (Read 167 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1087


altijd aan vakantie toe


Songwriter Talent en Gemertse Popquiz
« on: December 11, 2017, 09:39:04 am »Donderdag 14December komt Sjoerd Raaymakers als zijn Alter Ego Sured naar Gemert voor een Tuney Show. Sured is een echt aanstormend talent in de akoestische scene. Al vanaf heel jong heeft de passie voor muziek Sured te pakken. Hij begon met drums toen hij zeven was en speelde op zijn negende 'vloeiend' gitaar. Zijn leraar organiseerde voorspeelavonden, en daar wordt Sured's voorliefde voor het podium zichtbaar. Met de gitaar in zijn handen, een microfoon voor zijn neus en publiek om naar toe te zingen, is Sured in zijn element. Zo werd hij in april dit jaar nog uitgeroepen tot 'de Beste Singer-songwriter van Utrecht', geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke stemgeluid.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 16 December is er weer een gezellige avond quizen tijdens de Legendarische Gemertse Popquiz. Altijd al gedacht alles te weten over popmuziek? Schrijf je dan nu in voor de Gemertse Popquiz.
Je kunt je tot op de avond zelf (20.15u) aanmelden in groepjes van 2 personen. Er word natuurlijk gespeeld voor fantastische prijzen maar bovenal voor de eer om je de grootste muziekkenner van Gemert te mogen noemen. Publiek is welkom !! aanmelden via gieldekoning@gmail.com
Zaal open 19u entree en deelname zijn gratis!
Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: