Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
January 20, 2018, 06:55:06 pm
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Fabian Holland & Ad van Meurs Tribute & Cryptcurrency borrel
Pages: [1] Print
Author Topic: Fabian Holland & Ad van Meurs Tribute & Cryptcurrency borrel  (Read 77 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1086


altijd aan vakantie toe


Fabian Holland & Ad van Meurs Tribute & Cryptcurrency borrel
« on: January 08, 2018, 08:15:11 am »Donderdag 11 Januari komt de Britse Fabian Holland naar Gemert voor een Tuney Concert, Fabian Holland heeft is een geschoolde muzikant, maar hij zocht niet de gebaande paden Hij ontwikkelde zijn schrijverstalent in Italië, waar hij vier jaar optrad als straatmuzikant. Op zijn debuutabum ‘Home’ toont hij zijn veelzijdigheid. Zijn warme stem past daar perfect bij. Hoewel hij opgroeide met een dieet van blues, heeft hij overduidelijk gekozen voor de folk van de traditionele, verhalende soort; je zou het ook tijdloos kunnen noemen.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Zaterdag 13 Januari brengen we een eerbetoon aan onze onlangs overleden concertprogrammeur; Ad van Meurs. Tijdens deze 'Tribute to Ad van Meurs' zijn er natuurlijk optredens van de vele Gemertse artiesten die Ad hebben gekend, zijn muziek word gespeeld en liedjes die hij mooi vond. Daarnaast zullen er optredens zijn van zijn vrouw Ankie met 'The Very Girls', zijn zoon Dylan. De optredens die verder op het programma staan zijn van Gelegenheidstrio W.A.D. (leden van Xtort en Op zoek naar Johan') Gerard Rijnders, Autumn Sun, Hootenannay Jim, Mannen met Baarden, Miners of Muzo, en meer. een hele avond gewijd aan de muziek en het werk van Ad van Meurs.
Geheel in traditie gaan we met de fooienpot rond, gevraagde inleg 3,50 , aanvang rond 21.30u

Zondag 14 Januari is er een cryptocurrency borrel.
Wij organiseren een avond waarin al je vragen beantwoord kunnen worden omtrent Bitcoin, blockchain technologie en de platforms die daar nu op ontwikkeld worden.
Op deze avond word er onder andere gesproken door Daan Franssen van Anycoin Direct. Daan heeft jaren ervaring met Bitcoin en andere cryptocurrencies en zal uitleg geven over de geschiedenis van Crypto, daarnaast geeft hij tips voor het onderzoek doen naar munten.
Ook zullen er mensen aanwezig zijn die je op een praktische manier kunnen helpen met de aankoop van je eerste coins, welke je meteen aan de bar weer uit kan geven.
zaal open 19u entree en deelname gratis.
« Last Edit: January 08, 2018, 08:52:10 am by Piet » Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: