Contact

SearchWelcome, Guest. Please login or register.
February 22, 2018, 02:44:35 pm
Bunker Gemert  |  Publiek  |  Nieuws  |  Willy deVille Covers, Gamenight & Bluesrock met Sheverine & Cooking John
Pages: [1] Print
Author Topic: Willy deVille Covers, Gamenight & Bluesrock met Sheverine & Cooking John  (Read 196 times)
Piet
Bestuur
Verstopte bierleiding
*
Posts: 1090


altijd aan vakantie toe


Willy deVille Covers, Gamenight & Bluesrock met Sheverine & Cooking John
« on: January 15, 2018, 08:10:57 am »Donderdag 18 Januari komt Bandeville naar Gemert voor een tuney concert, de band speelt naast nummers van Willy DeVille ook materiaal van Ry Cooder, John Hiatt en Chuck Wills. Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken.  Bandeville heeft deze songs in een nieuw jasje gestoken en eigen arrangementen gemaakt zodat er een fris eigentijds repertoire is ontstaan dat door het publiek enthousiast wordt begroet. Van romantisch melodisch in het begin van de avond tot een swingend zuid-Amerikaans op het einde. BanDeVille is dus eigenlijk geen tributeband maar neemt de songs van DeVille als uitgangspunt voor een eigen interpretatie. Opvallend hierbij is ook dat er steeds meer jongeren naar deze optredens komen. Het “nieuwe jaren 60-70 geluid” in een eigentijds “2018” arrangement spreekt aan.
zaal open 20 Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 19 Januari is weer een Gamenight in de Bunker, bordspellen voor jong en oud. Je mag zelfs je eigen games meenemen. We beginnen wegens de nieuwjaarsborrel voor de bunkermedewerkers iets later (20.30u) De strijd om de titel "Master Die-Caster" en "Lord Of The Cardgame" zal uiteraard na de nieuwjaarsborrel gaan losbarsten. Maar bezoekers zijn uiteraard eerder welkom om mee te toasten op het nieuwe jaar. Verder, zoals gebruikelijk, zijn eigen spellen van harte welkom. Heb jij een partygame, dan is deze avond een uitgelezen kans om met enkele van onze vrijwilligers te gaan spelen. Dus neem jou Pictionary of 30 Seconds gerust mee. Daarnaast zijn er ook spellen uit de collectie van de Master Gamer.
zaal open 19u aanvang 20.30u entree gratis

Zaterdag 20 Januari staat in het teken van de jonge bluesrockers van Sheverine & Cooking John.  vanuit rockcity en omgeving komt Sheverine, een echt jonge bluesrockmachine. StonerBlues.
Geïnspireerd door o.a. Queens of the Stone Age en Led Zeppelin maken ze vette, vieze herrie met een creatief rauw randje. Ben jij klaar voor deze krakende, goed geoliede machine?
support komt van het Gemerste Bluesrocktrio Cooking John, zeer gedreven met eigen nummers aangevuld met een covertje hier en daar.
zaal open 20u fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50
« Last Edit: January 15, 2018, 08:13:06 am by Piet » Logged
Pages: [1] Print 
Jump to: