DO 12 OKT | TUNEY THURSDAY MET ETAN HUIJS EN RENS VAN DIJK

Datum: donderdag 12 oktober

Tijd: 20:00 - 1:00 uur

Showtime: 21:30 uur

Entree prijs: 5,-

 

Singer-songwriter Etan Huijs is een begenadigd muzikant volgens de kritische pers en het goudeerlijke publiek dat hem op de voet volgt en continu een estafette aan lovende woorden over hem uit storten.

 

Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en de schoonheid van de melodie drijft overal boven. Logisch, want al zijn hele muzikale leven laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door een aantal oude meesters, grootheden die een onuitwisbare stempel drukten op het muzikale landschap: Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan en Leonard Cohen.

Dit keer speelt Etan samen met Rens van Dijk als duo op ons podium!