DO 14 MRT | TUNEY THURSDAY MET CLAUDE BOURBON

Datum: donderdag 14 maart 

Tijd: 20.00 - 1:00 uur

Showtime: 21:30 uur

Entree: 5.- 

 

De Franse Claude Bourbon staat bekend om zijn blues fingerpicking americana en geweldige gitaaropredens die het publiek naar onbekenden gebieden brengen. 

 

 

Zijn onnavolgbare stijl omvat alle vijf de cijfers op elke hand die onafhankelijk maar in koor dansen, plukken en tokkelen met zo’n snelheid en precisie dat zijn vingers vaak lijken te smelten in een waas.

 

Duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de VS hebben genoten van het luisteren naar deze virtuoos en voor de meerderheid van zijn publiek is het een ervaring die hen dwingt om keer op keer terug te keren om hem te horen en te zien spelen, terwijl zijn vingers lichtjes dansen over de snaren van zijn gitaar en een uniek geluid creëren dat ‘Claude’ is.