ZA 18 NOV | CULTUURCAFÉ MET MEREL VAN ECK

Datum: zaterdag 18 november 

Zaal open: 20:00.

Aanvang: 21:00.

Vrijwillige bijdrage financiële is gewenst.

 

Zaterdag 18 november beleef je het echte Ierse pub gevoel tijdens het Cultuurcafé in de Bunker in Gemert! Deze avond zal de Ierse dansschool Scoil Rince Celtus je alles laten zien en vertellen over Ierse dans. Deze dansvorm staat bekend om het ritmische, vlugge voetenwerk met tapschoenen en wellicht dat je Ierse dans ook kent van de wereldberoemde shows Riverdance, Celtic Tiger en Lord of the Dance. Wedden dat je niet stil kunt zitten bij de vrolijke tonen van de Ierse folkmuziek?

 

Deze avond zullen Merel van Eck (afkomstig uit Gemert) en dansdocente Ilse Leijen worden geïnterviewd. Ilse heeft al ruim 18 jaar Ierse danservaring en verschillende belangrijke danstitels gepakt. De Ierse dansschool geeft in Nederland les in Eindhoven, Venlo en Maastricht en zou graag in de toekomst ook in Gemert les willen geven.