DO 04 JAN | TUNEY THURSDAY MET VITA & RONALD

Datum: donderdag 4 januari

Tijd: 20:00 - 1:00 uur

Showtime: 21:30 uur 

Entree: 5.-

 

Vita & Ronald vormen een semi-akoestisch duo met een veelzijdig Americana-repertoire, waaronder country, sixties, blues, rock en folk met nadruk op tweestemmige zang.

 

Beiden hebben ruime ervaring in de muziekscene, waar Vita professioneel actief is geweest met bands als Jupiter, Lighthouse en The Strings, en Ronald in het clubcircuit met bands als Rotjoch, Rebel, Rock 'n' Ronnie en Crosstown.

 

Na eerder samen te hebben gespeeld in Me, Myself and I, besloten ze vijf jaar geleden om als Vita & Ronald opnieuw samen te gaan spelen, met succesvolle optredens op verschillende podia, hun repertoire omvat eigen songs met een cover van hun helden op z'n tijd!