Tuney Thursday - Simon Kempston (SCO)

Do 12 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Simon is een graag gezien gast in de Bunker, telkens weer weet hij de mensen te betoveren met zijn zang en vooral ook zijn gitaarspel, hij speelt in de klassieke Keltische fingerstyle. Met 7 albums op zijn naam speelt hij inmiddels over de hele wereld en is nog maar zelden in zijn thuisstad Dundee. Een must see voor elke folk fan.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Dirty Denims & The Heroes

Za 14 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 6,- (vvk) 7,50 deur

 

The Dirty Denims spelen Happy Hardrock: en feelgood rock heartbeat. Combineer Joan Jett, ACDC, Blondie Kiss en nog meer . Gooi daar de frisse stage performance van de live kanjers overheen en je hebt hebt een topfeest

Rawk & Roll !!  In het voorprogramma de vrolijke punkrock van 'The Heroes', een band met een aantal Nederlandse punklegendes , met leden van
tickets onder ticketpagina.

 Tuney Thursday - Banner

Do 19 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Grote, organische songs verweven met creative fingerpicking. Songwriter Banner. heeft in twee jaar tijd een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreëerd. De dromerige indie-folk, die tot dusver op twee EP’s gevangen werd, leverde al ruim een miljoen streams op. Dit terwijl Banner. als support van o.a. Villagers, Newton Faulkner, Rhys Lewis en het soloproject van Tame Impala-drummer Julien Barbagallo langs enkele van de mooiste popzalen van Europa tourde.

Sinds de release van debuutsingle Compass in 2017 is Banner. niet meer weg te denken uit diverse internationale Spotify playlists. Muzikaal doet Banner. denken aan grootheden zoals Nick Mulvey, Fink, Ben Howard en John Martyn, veelal met zijn explosieve liveband op het podium. Na eindeloos touren door Nederland, Duitsland, Zwitserland, Luxemburg, Italië en Engeland keert Banner. in de winter van 2019/2020 terug naar de basis. In een speciale intieme duo set-up geeft hij met zijn gitaarwerk in de spotlight een voorproefje van nieuwe muziek.

 

aanvang 21.30u entree door fooienpot

Gamenight

Vr 20 Dec 2019
Tijd: 19:00 - 1:00
Gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

De Gemertse Popquiz

Za 21 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree / deelname prijs: Gratis

 

In teams tot 4 personen met elkaar de strijd aan gaan. Wie is de grootste popmuziekkenner van Gemert ?? Entree en deelname zijn gratis!

aanmelden gieldekoning @ gmail.com of tot 20.30u aan de bar

Kerstswing

Woe 25 Dec 2019
Tijd: 21:00 - 3:00
Entree prijs: Gratis

 

Een traditie die zo oud is als de Bunker, na het kerstdiner alle calorieën er weer af dansen, onze huis dj's zorgen voor de perfecte dansmix!! 

Amnesty festival

Za 4 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 5,- voor Amnesty

 

Heb je goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Zet ze om in daden en kom naar de Amnesty benefietavond op zaterdag 4 januari in de Bunker!
Lokale artiesten zetten dan hun talenten in voor de plaatselijke Amnestygroep.

Het gevarieerde programma ziet er als volgt uit:

20.30 uur Vlin Jo (Linda van der Horst) zingt Engelse covers en enkele zelf geschreven gevoelige Nederlandstalige liedjes. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Een mooie ingetogen opening van de muziekavond.

21.30 uur Het Gemertse Carbon Castle speelt eigenzinnige covers van Tina Turner, Amy Whinehouse en vele anderen.

22.30 uur AWOL (Absence Without Leave) sluit de avond af met stevige eigen nummers en enkele covers uit het rijke rockverleden.
Retro toetsgeluiden, vette baslijnen en strakke drumpartijen. 'Wij zijn niet in de jaren 90 geboren en dat mag je best horen.'

 Tuney Thursday - Bjorn van der Doelen

Do 9 Jan 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor zijn 30ste met voetballen om oa muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van zijn laatste album ;Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd; alweer vijf albums verder. Een theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014), een clubtour als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016) , een theatertour met z'n band de huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.
Over hoe vaak hij pas om 6 uur s ochtends thuis kwam, alle kroegen al lang dicht. Over hoe hij nu pas inziet hoe eenzaam zij toen moet zijn gewist. Over hoe hij die apenrots moest beklimmen als een man. En over hoe zij hem tenslotte, zonder nog een woord, weer in haar armen neemt zoals alleen een vrouw da kan.
Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes. Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Wat ons betreft volkomen terecht!

 

fooienpot voor entree 3,50 ... show 21.30u

Karaoke Party

Za 11 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Zingen kan iedereen, ook jij daarom een te gekke karaoke party. Kruip in de huid van je favoriete popidool en zing de longen uit je lijf .

 

 

Tuney Thursday - Invitation to the Blues

Do 16 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Drie muzikale zwagers vatten het idee op om de liederen van Tom Waits te gaan vertolken. De familie wordt aangevuld met twee extra musici, dat blijkt goed te klikken en zo ontstaat ‘invitation to the blues’. In december 2019 werd Tom 70 daarom heeft het optreden naast het bekende rauwe randje ook een gedenkwaardig tintje. Een feestje dat je niet mag missen. Be “in the neighbourhood” “Martha” will be there too.
Marc Roosen: zang, Udo Holtappels: piano, Steffen Pauws: contrabas, Mario Graat: Saxofoon, Wim van den Hout: cello

Fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Gamenight

Vr 17 Jan 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

Sun sessions by Def Americans

Za 18 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 11,- (vvk vol=vol) deur (indien voorhanden 12,50)

 

Johnny Cash & The Tennessee Three Sun Sessions -
Johnny Cash kwam in de jaren vijftig via zijn broer Roy Cash in contact met zijn eerste bandleden. Het waren
twee automonteurs met muzikale ambities, Marshall Grant (contrabas) en Luther Perkins (elektrische gitaar).
Johnny zou met hen als zijn begeleidingsband, omgedoopt tot The Tennessee Two, de basis leggen voor zijn
typische sound en succes. Het was in die tijd en in die bezetting dat hij zijn eerste hits ‘Cry Cry Cry’, ‘Folsom
Prison Blues’ en ‘Walk the Line’ opnam in de Sun Studio van Sam Philips.
 
De mannen van Def Americans geven met deze show een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en
periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun
Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl. Een swingende
demonstratie van de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm.
 
Entree prijs: 11,- (vvk vol=vol) deur (indien voorhanden 12,50). zie ticketpagina.

Tuney Thursday - Invitation to the Blues

Do 23 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

De band ‘Tinkers, Drinkers, Dreamers’ heeft reeds een lange geschiedenis.
In haar ruim twintigjarig bestaan heeft zij verschillende festivals aangedaan. Zo stonden zij onder meer op diverse edities van het Folkwoodsfestival, het Eire at the Top festival in Enkhuizen, het Keltisch festival in Goirle en op het Parkfestival in Oosterhout.
Ook pubs, cafés en kleine intieme theaters zijn plekken waar Tinkers, Drinkers, Dreamers graag geziene gasten zijn.
In 2003 heeft de band haar eerste CD uitgebracht, genaamd ‘Running Roots’. In het voorjaar van 2009 volgt een tweede: ‘A Gap in the Clouds’.
De bandleden hebben een zeer uiteenlopende muziekachtergrond: van
Rock, via Blues naar Americana. Zelfs Ragtime, Old time en Country invloeden zijn te bespeuren in de arrangementen van de traditionals die gespeeld worden.
De geneugten van drank, verloren liefdes, mannen en hun overspelige vrouwen en zeereizen zijn geliefde onderwerpen in deze liederen.
Jigs, reels polka’s en old time tunes met illustere namen hebben een vaste opbeurende plaats in het repertoire, met liefde en vaart gespeeld.
Sinds oktober 2018 maken Guy Roelofs en Jenny van Diggelen deel uit van de vaste bezetting van de band. Zij hebben al jarenlang een goede naam in de Nederlandse en ook internationale folk wereld.
Een optreden van Tinkers, Drinkers, Dreamers neemt je mee in de veelzijdige wereld van de folkmuziek.

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Tuney Thursday - Hannah Rose Platt (UK)

Do 30 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

‘Letters Under Floorboards’is het tweede langverwachte album na het debut ‘Portraits’. EEn heel persoonlijk album van de °ze topact uit de UK folkscene.

Platt is een betroverende singer-songwriter, en getalenteerde  guitarist enstoryteller.
Haar melodische, poetische en krachtige muziek music vertelt zowel haar eigen verhaal als dat van anderen, zo levendeig dat het lijkt alsof ze heeft mee geluisterde, liedjes over geluk, stugheid eenzaamheid en liefde. Soms met bedachte karakter alsof ze uit boeken stammen.

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

De Vinyl Club

Vr 31 Jan 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

 

 

Poplokaal on stage!

Za 1 Feb 2020
Tijd: 19:30 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Het jongste poptalent op het Bunkerpodium, de leerlingen van popafdeling van kunstlokaal brengen hun nieuwste repertoire voor het Gemertse publiek.

 

Kom kijken hoe deze jonge sterren kunnen shinen, de entree is gratis

Tuney Thursday - Nol Havens (try out show)

Do 6 Feb 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Nol is bij de meeste mensen bekend van zijn werk met VOF de Kunst, met als hoogtepunt de single 'Suzanne'. 

In de late jaren 80 ging Nol met VOf de kunst muziek maken voor kinderen, met als hoorgtepunt zijn interpretatie van het liedje 'Dikkertje Dap'.

 

Sinds 2006 schrijft Nol ook weer voor volwassen publiek, en is hij terug op de podia en in de theaters. Vandaag een try out voor zijn nieuwste show.

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Koffiepauze presents: Silent DJ's

Za 8 Feb 2020
Tijd: 21:00 - 3:00
Entree prijs: gratis

 

 

Stilte: de toestand na 't ophouden van een heftige, van geluiden vergezeld gaande beweging, of wel, de afwezigheid van elk geluid. Omdat wij als Koffiepauze daar graag rekening mee willen houden, brengen wij DIE OORVERDOVENDE HERRIE GEWOON DOOR DE KOPTELEFOONS! Op 8 februari is het helemaal plug & yay, want dan wordt Koffiepauze’s ‘Silent DJ’s’ uit de hoge hoed getoverd. In uiterste sereniteit. Of niet, dus.

In de spreekwoordelijke nutshell: drie top-notch DJ-teams met jouw favoriete verzameling van hitsige hitjes, ratelende rock en dreunende disco. Het is jóuw avond, dus jij kiest je station. Wie er aan het roer staan op 8 februari? Tune in en wij updaten je over alles dat je moet weten!

Tuney Thursday - Sean Taylor (UK)

Do 13 Feb 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

‘This Is England’, de single van Sean Taylor’s laatste album The Path Into Blue, komt uit als de natie zich opmaakt voor Brexit. Hij bezingt bijna rappend de situatie in zijn thuisland, en de bijbehorende video laat goed zien wat daar allemaal mis is. Maar Taylor is eerder activist dan pessimist, en dat hoor je in zijn muziek. 

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Gamenight

Vr 21 Feb 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

Carnaval Festival

Za 22 / Zo  23 Feb 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Geen dweilorkesten met lalmuziek maar een goeie pot rock & roll. punk, metal en meer !!

 

Uit eigen kring komt dj Milymay met house en techno sounds.

 

Uit de regio Rotterdam komt de ska en pretpunk van 'Ome Bob's Tributeband'. Ouderwetse gezellige uplifting fun punk uit de maasdelta !!

 

Dj Sonny Croque staat garant voor een potpourri aan hits door de decennia van de popmuziek!! 

 

 

 

 

Verkleed mag ... als je jezelf maar bent !!

Tuney Thursday - Tom Mank & Sera Smolen (USA)

Do 27  Feb 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

De Amerikaanse singer-songwriter Tom Mank werkt al jaren samen met de celliste Sera Smolen. Tom Mank en Sera Smolen maken een hybride van geïmproviseerde folk, pop, jazz en blues wat een even intrigerend als sfeervol geluidsbeeld oplevert met briljante harmonieën. Ook de trem ‘Modern Folk Blues’ komt in de kritieken regelmatig voorbij. Tom Mank is een autodidactische singer-songwriter (zang, gitaar) die qua stemgeluid enigszins doet denken aan Leonard Cohen. Sera Smolen is een cellisten met een klassieke door het conservatoriumopleiding. Met zijn gerookte stem drapeert Mank zijn teksten als het ware over Smolen’s cellobijdrage. Twee verschillende stijlen en achtergronden, maar samen klinken ze wonderschoon in een eclectische muzikale mix. Poëtisch, aards, klassiek, spannend, werelds, integer, geestverruimend en vooral erg mooi. Samen hebben ze al zeven albums geproduceerd, waarmee ze in eigen land al heel wat lovende kritieken hebben geoogst.

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

 

De Vinyl Club

Vr 28 Feb 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Tuney Thursday - Sem Seiffert (DE)

Do 5 Mrt 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

De Duitse singer-songwriter Sem Seiffert speelt een combinatie van folk en rock. Hij nam zijn eerste album ‘Tales To Tell’ op met Gavin Monaghan (o.a. Editors, Nizlopi, Ryan Adams).

 

Sem Verwierf internationaal bekendheid tijdens zijn Engelstalige solo project, meer dan 300 concerten in 10 landen, nu toert hij met zijn nieuwste EP, muzikaal laat Sem zich niet graag in een hokje stoppen, rock roots folk reggae, alles mengt Sem in zijn muziek.

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Tuney Thursday - Fristap
Do 12 Mrt 2020

Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Fristap is het man-met-gitaar project van Dieter Fierens. Hij heeft eens een relatie voor zijn ogen zien kapot gaan en is daardoor in een soort van zwart gat tussen een rots en een harde plaat terechtgekomen. Het Transland. Wat hij daar meemaakte en voelde heeft hij meteen opgeschreven en er een paar mooie akkoorden bij verzonnen. 10 weken, 10 liedjes. Daarna werden de nummers chronologisch en zonder veel opsmuk op band gepleurd. Hij riep daarvoor de hulp in van de Arme Tovenaar Laurens Joensen (Yentl en De Boer, Fay Lovsky, Steam Power,…), die de rol van producer/gitarist op zich nam. De Hoge Noord Henrik Holm (Vals Plat, The Stringlers, The Tennessee Studs,…) speelde bas en zingende zaag.
Fristap laat zich niet in een hokje duwen. Hij wordt vergeleken met zowat iedereen die ooit een zin in het Nederlands heeft gezongen. Hij blijft dan altijd heel rustig en zegt dat hij niet in een hokje te duwen is.

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Tuney Thursday - Hillbilly Hayride

Do 19 Mrt 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Hillbilly Hayride is een bluegrass band uit het zuiden van Nederland. De naam verklapt eigenlijk genoeg! Naast old time originals vermaken ze hun publiek graag met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best.
Op het podium gáát Hillbilly Hayride ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze deze muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Meerstemmige vocalen maken het geluid van de banjo, mandoline, contrabas, gitaar, ukelele en lapsteel compleet.
Dat de bandleden zich kunnen inleven in deze muziek van het Amerikaanse platteland, is eigenlijk niet zo gek. Op de lapsteel kapper na, komen ze regelrecht uit de Peel. Moonshiners worden gewoon jeneverstokers! Een hayride was het oogstfeest bij het naar binnen halen van de eerste baal hooi. Wat is nou het verschil met een aspergefeest? We’re Gonna Raise A Ruckus Tonight!

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Gamenight

Vr 20 Mrt 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

Tuney Thursday - Iris Penning

Do 26 Mrt 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Iris Penning (1993) maakt Poëtische Pop. Op 25 Augustus 2019 won ze de Belgische NEKKA-wedstrijd. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en in poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia.

 

Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise tassen met de hand naait en bedrukt, en een lettertype maakte van haar handschrift. In Maart 2019 kwam naar nieuwe plaat uit, “Liever vieze voeten”, die op menig radiostation en Spotifyplaylist te horen is. 

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

De Vinyl Club

Vr 27 MRT 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Tuney Thursday - Ramblin' Dog

Do 2 Apr 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Het spelen van blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog sinds hun
oprichting in december 2014. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een
breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge
2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues-scene.
Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten van
alle tijden in verschillende stijlen. De 4 heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terughoort in hun mix van
gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde bluessongs.

Tuney Thursday - Dan Tuffy (AUS)

Do 9  Apr 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

De Australische songwriter Dan Tuffy woont inmiddels al weer jaren in Nederland. Op zijn nieuwste solo-plaat bezingt hij met humor zijn leven. De Australiër woont al jaren in Nederland en ging hier diverse muzikale samenwerkingen aan. Samen met Mathijs Leeuwis en Jeroen Kant. Dan is een echte verhalenverteller en liedjessmid.

 

fooienpot gaat rond voor entree, (3,50) aanvang 21.30u

Tuney Thursday - Ray Romijn

Do 16 Apr 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Waar Ray Romijn (24) vandaan komt, dat is moeilijk te zeggen. Hij werd uit een Nederlandse moeder geboren in Brazilië, maar reisde met zijn ouders de wereld over. Nu trekt hij met zijn gitaar al jarenlang in zijn eentje over de wereld. Nog geen vetpot zoals hij zelf zegt.

 

Maar ik red me verder heel goed met weinig geld. Je moet gewoon geen dingen kopen die je niet nodig hebt. Klinkt simpel, maar niemand houdt zich daaraan. Ik heb door mijn manier van leven de mogelijkheid veel mensen te ontmoeten.

Ray Romijn speelt eigen werk en blues, rock'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 vorige eeuw.

 

Fooienpot voor entree 3,50, showtime 21.30u

Gamenight

Vr 17 APR 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

De Vinyl Club

Vr 24 Apr 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Tuney Thursday - Los Kamer (MEX)

Do 7 Mei 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Los Kamer vermengt jazz, swing en balkan met Latin rhytmes. De band is opgericht in 2007 door Kamer Ponce
(basgitaar). Ze brachten reeds twee albums uit ;Una tarde de Amore; (2011) en  ;Indestructible; (2016). In mei
2017 kwam hun nieuwe single 'Hasta el Amaner''uit.

Los Kamer trad op bij de meest vooraanstaande podia van de Mexico City en speelden in alle delen van Mexico
en deed tours over de hele wereld. Ze waren eerder in België, Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije, Italië,
Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Tsjechië, en Engeland, waar ze speelden op een van de grootste festivals van het
land: Boomtown Fair, met twee geweldige shows op de main stage van OldTown.
Los Kamer is een explosieve band op het podium, met veel kracht, tempo en altijd de beste feestjes.

 

Fooienpot gaat rond voor entree, inleg minimaal 3,50 showtime 21.30u

Gamenight

Vr 15 Mei 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

Tuney Thursday - Harry hendriks

Do 14 Mei 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50


Harry Hendriks, gitarist en zanger, bekend als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en van zijn eigen tribute-programma’s zoals Paul Simon’s One Trick Pony,  komt  dit jaar met een eerste eigen Engelstalig album getiteld  About Time . In dezelfde periode schreef Hendriks ook Nederlandstalig werk onder de titel Alle tijd met ook hier een aantal fraaie strijkkwartet-arrangementen van de hand van Ruud Peeters. 

Tijdens dit concert laat Hendriks zich begeleiden door bassist Eric Coenen (bekend van Blowbeat, Ilse de Lange, Ruud Hermans eva). De liedjes raken meerdere stijlen waarbij invloeden van Paul Simon, James Taylor e.d. hoorbaar zullen zijn. De liedjes hebben een verhaal, een aanleiding. Hendriks vertelt over die situaties uit het dagelijks leven van toen, nu en later.

entree met fooienpot (min 3,50) showtime 21.30u

Eurovision party

Za 16 Mei 2020
Tijd: 19:30 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Wij hebben geprobeerd tickets te krijgen, helaas niet gelukt. Maar niet getreurd we vieren een heuse eurovison party en jij mag zonder tickets naar binnen!!

Tuney Thursday - Jellyman's Daughter (SCO)

Do 14 Mei 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Ze hebben een unieke stijl: een mix van bluegrass met indiepop, folk en soul. Zelden klonk een cello zo rock & roll. Voor een ritmesectie hebben zij geen drummer nodig. Loepzuivere samenzang, mandoline, gitaar en bakken vol originaliteit, het is maar weinigen gegeven, maar zij hebben het allemaal. Tegelijk zijn de liedjes heel toegankelijk.

Het duo toerde al door de hele wereld en heeft een waslijst aan awards en nominaties, nu in Gemert komt dat zien en horen.

 

fooienpot komt voor entree minimum 3,50, showtime 21.30u

De Vinyl Club

Vr 29 Mei 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Gamenight

Vr 19 Jun 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

De Vinyl Club

Vr 26 Jun 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.