Tuney Thursday - Marla and David Celia (Can)

Do 5 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

De ontmoeting van de Canada opererende singer -songwriter David Celia met  Marla Winkler, op een festival in Duitsland resulteerde niet alleen in een romantische relatie die de afstand tussen Heidelberg en Toronto overwon. Celia, een singersongwriter en multi-instrumentalist met Spaanse roots timmert al ruim twee decennia  aan de weg in de indierock-scène en vond  met vier solo-albums de weg naar de podia In Europa. Evenals Marla Winkler die na een periode als celliste in het musical- en het theatermilieu actief was een avontuurlijk nomadenbestaan. Samen touren ze de wereld rond ...

 

Nu live op het tuney podium !!

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

 

 

Team Unlimited (18 min inloop)

Vr 6 Sept 2019
Tijd: 19:00 - 22:00
Entree prijs: gratis

 

Een inloop voor iedereen onder de 18 die graag sociale contacten maakt, een kaartje, een pijltje gooit, of een spel wil doen.

 

Alles onder begeleiding, maar vooral supergezellig  

 

 

Zebra Afterparty

Za 7 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

We gaan nog 1 keer terug naar die gezellige festivalsfeer, en dan begint het clubcircus ook weer in de Bunker, ook kon je overgebleven bonnen nog inleveren op de afterparty

Tuney Thursday - Bertus Borgers

Do 12 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Bertus Borgers is mijn naam sinds ik op 15 juli 1947 in het Brabantse Vessem ben geboren als Embertus Johannes Maria Borgers. Ik ben een muzikant. Vanaf het midden van de 60-er jaren speel ik in bands en heb ik me toegelegd op saxofoonspelen, zingen en het schrijven van songs en instrumentale muziek.

Met Sweetd’Buster en door mijn gastoptredens bij Golden Earring en Herman Brood kreeg ik in de 70-er jaren landelijke bekendheid. In de 80-er jaren ben ik betrokken geraakt bij de ontwikkeling van muziekopleidingen op het Rotterdams Conservatorium en eind 90-er jaren heb ik mede de Rockacademie opgericht. Deze bezigheden hebben mij nooit weerhouden om verder te gaan met spelen en schrijven. In 2012 heb ik afscheid genomen van het muziekonderwijs om me uitsluitend te wijden aan het schrijven en muziek maken en ik prijs mij gelukkig dat ik mijn tijd nog steeds kan besteden aan mensen en bezigheden die mij liggen en waar ik van hou.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Dj School presents: House & Techno

Za 14 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Dj Daan, Ruben & Battleforce brengen de dikste beats en meest juicy tracks, Dus kom dansen op de set van Gemerts meest talentvolle dj's....

 

de entree is gratis !!

 

Tuney Thursday - Marcel Verbeek

Do 19 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Met voorbeelden van James Taylor tot Radiohead, weet singer-songwriter Marcel Verbeek (Eindhoven, 1979) waar hij de mosterd haalt. In 2011 debuteerde hij met het sfeervolle album Days to come, dat goed werd ontvangen. Zo schreef VPRO 3voor12: Marcel legt een deken van warme klanken neer, bestaande uit zijn herkenbare stem met een breed register, prettig en afwisselend spel, een breed scala aan instrumenten en, nog belangrijker, een goede productie. Vele optredens volgden en in 2014 verscheen zijn tweede album The Widows Waltz. Daarop staan zes subtiele, melancholieke liedjes, met bijdragen van onder anderen toetsenist William van Barneveld, bassist Paul Sips en leden van countryformatie Savannah. www.marcelverbeek.nl

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Gamenight

Vr 20 Sept 2019
Tijd: 19:00 - 1:00
Gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

Frée

Za 21 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: gratis

 

Achter de naam Frée gaat de jonge singer songwriter Frederieke van Ierland schuil. Een van de jonge talentvolle songwriters van het moment. Afgelopen lente trok ze flink wat aandacht met haar eerste single 'still free'.  Nu staat ze op ons podium samen met gitarist Joost van Bergen en Sil van Schijndel.  de entree is gratis, kom vooral luisteren.

Tuney Thursday - Danny Guinan (ier)

Do 26  Sept 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

DANNY GUINAN is geboren en getogen in Ierland en was bekend als frontman van de succesvolle band Speranza. Tegenwoordig woont hij in Haarlem. Hij nam zeven soloalbums met eigen songs op en toerde door onder meer Europa, de VS en China. Guinan was voorprogramma voor Luka Bloom en Pogues- frontman Shane McGowan, en speelde in Nederland en België honderden keren op pop- en folkpodia, in theaters en op festivals. Hoogtepunten tot nu toe waren optredens in Paradiso en een legendarisch concert in het Concertgebouw in Amsterdam. 

Tot nu toe, want meer dan ooit kiest Danny nu voor de kwaliteit ten opzichte van de kwantiteit. ‘Het aantal optredens op een toerlijst en de grootte van de zaal zegt me niet zoveel meer. De sfeer die we creëren en het samensmelten van onszelf, de muziek en het publiek staat voorop. Ik heb ook de band flink uitgedund. Ik speel nu vaak alleen met Ed Veltrop op piano en toetsen en dat zorgt ervoor dat ik de zeggingskracht van mijn songs nog beter kan overbrengen.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

De Vinylclub

Vr 27  Sept 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: gratis

 

Gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie, wil jij ook een keer draaien, meld je aan bij de bar.... of neem je favoriete plaat mee !

 

60's psychrock night met Abe Diddy & The Krautboys

Za 28 Sept 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Abe Diddy & The Krautboys lijken rechtstreeks uit de 60 of 70's te komem. Spelen een mix van Stoner, Blues en Psychedelische rock, Zo lomp als Kyuss en verfijnd als Hendrix, Het is niet de 'summer of love' die doorklinkt maar eerder 'Altamont 69' Een fantastische live band met even heftige performance. Muzikaal omlijst door de 60's muziek van Dj...

Tuney Thursday - Rachel Harrington (USA)

Do 3 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Rachel Harrington haalt haar inspiratie uit de old-time folk van de Appalachen, de country van Loretta Lynn en de soul van Ray Charles.

De reden dat deze plattelandsdame uit Oregon door de akoestische Americana-liefhebbers met open armen wordt ontvangen zit in eerste plaats in de aantrekkingskracht van haar prachtige stem. Daarnaast geven de literair getinte songteksten de gewenste diepgang aan de verhalende songs die de nostalgische sfeer ademen van een westernfilm in zwart-wit. Muzikaal gezien bewegen haar songs zich op de nauwe grens van folk, bluegrass en country waarbij ze tekstueel duidelijk in de ban is van goudzoekers, katoenvelden en de mystiek van het Wilde Westen. Omdat het met de karakters in haar zelfgeschreven songs niet altijd goed gaat krijgt de muziek een licht bluesy en melancholische ondertoon.

Rachel Harrington past prima in het rijtje van nieuwe country-traditionalisten als Gillian Welch en Diana Jones. Reden genoeg dus om nader kennis te maken met deze talentvolle singer-songwritster.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

 

Benefiet 'Dansen voor Kinderkansen'

Za 5 OKT 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Bijdrage voor KIKA en PLAN International

 

Regionale en lokale dj's en artiesten zetten zich in voor het werk van PLAN International en KIKA.

 

programma:

 

B-Senzz,  onze eigen Gemerts/ Amsterdamse dj, die inmiddels een naam heeft opgebouwd van Amsterdam tot aan Ibiza. En ook als producer actief.

Tuney Thursday - Kasey Williams & Carrie Welling (USA)

Do 10 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Een heus dubbelconcert op tuney

 

De eerste tour van Kasey in Europa en nu al is er een buzz rondom dit multi talent Deze dame is vol met  energie en humor en beiden lopen ook als een rode draad door haar nummers heen. Kasey treedt sinds 2009 op als singer-songwriter. In 2014 verscheen haar debuut-EP, met daarop onder meer de fantastische single 'Get the F Outta My Way', en sinds 2015 gaat ze ook op tournee. Onlangs verscheen haar laatste EP, On the Road. 

 

Carrie is vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek en dit heeft haar een mooie rugzak vol muzikale ervaringen opgeleverd. Ze heeft veel muzikale wegen bewandeld en al die wegen kwamen uit bij Nashville, waar Casey besloot om als solomuzikant verder te gaan. Haar sterke stem, beïnvloed door Natalie Maines and Stevie Nicks, en haar zelfverzekerde natuurlijke houding op het podium zorgen voor een heerlijke vibe. Country, rock… Carrie kan het allemaal aan.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Radar men from the moon & xtort

Za 12 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 7,00

 

De Eindhovense spacerockers van Radar Men From The Moon gaan weer toeren!!!   Glenn Peeters, Jan-Titus Verkuijlen, Tony Lathouwers and Bram van Zuijlen. Hebben een eigen kijk op psychedelische rock en mengen krautrock met shoegaze om zo een eigen sound te creëren. Met een aantal albums op hun naam, en een lijst aan toerdata door heel Europa komen ze nu met een EP  die teruggrijpt naar de typerende RMFTM sound....

 

Op verzoek van RMFTM speelt xtort een set als support, electronisch hard en confronternde Industrial en dark Electro, beinvloed door acts als Kraftwerk, DAF, Fad Gadget en Laibach maar ook niet vies van een flinke scheut dance of techno.

Gamenight

Vr 18 Okt 2019
Tijd: 19:00 - 1:00
Gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

Dass Bunker Oktoberfest

Za 19 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

In Munchen zijn de deuren inmiddels dicht maar wij doen er nog een schepje boven op. Bier Wurst & Schlager bij het Bunker Oktoberfest !!

Tuney Thursday - John Blek (Ier)

Do 24 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

John Blek, dat is bloedmooie zang, breekbare liedjes, uitstekend finger pickingspel en poëtische teksten. Zeldzame klasse.

Naast zijn muziek met zijn band John Blek & The Rats, brak de Ier in 2017 ook door met zijn folky solowerk dankzij het album Catharsis Vol. 1. Eerder dat jaar werd hij getroffen door een mysterieuze ziekte, die alle energie uit zijn lange lichaam zoog. De songs die hij in het ziekenhuis schreef, vormden de grondlaag van de plaat waarvan de songs chronologisch zijn traject overlopen.

De single Salt in the Water was genomineerd voor ‘Song of the Year’ op de International Folk Music Awards 2018 van Folk Alliance Internation in Kansas City.
Op 1 februari 2019 kwam opvolger Thistle & Thorn uit. Het bevat talrijke samenwerkingen met oude muzikale partners Brian Casey en Davie Ryan, maar ook met Joan Shelley en folkgitarist Nathan Salsburg.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

De Vinylclub

Vr 25 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Dat de vinylhype geen einde kent mag inmiddels wel duidelijk zijn.

Maandelijk vieren wij dit prachtige format tijdens de Vinylclub, Gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie.

Neem je eigen favoriete plaat ook gerust mee.

Herfstswing

ZA 26 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 3:00
Entree prijs: gratis

 

Zo oud als de Bunker is de traditie van de herfstswing, met een bokbiertje in de hand dansen in een heerlijk herfstdecor.

Tuney Thursday - Chris and Sophie Matthews (UK)

Do 31 Okt 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Prachtige folk uit de UK met een randje blues en Country, mar met flinke power erin, ze touren nue al geruime tijd door de wereld en spelen op podia maar ook in huiskamers, ze spelen traditionele Engelse liederen en melodieën in een 21-eeuwse kick-ass stijl. Met een verleidelijke mix van oude instrumenten zoals de citer, de doedelzak, schalmei en moderne folk-instrumenten zoals gitaar, fluit en accordeon, geven Chris en Sophie nieuw leven aan materiaal van honderden jaren geleden. Het resultaat is vernieuwend, relevant en toegankelijk voor een modern publiek. 

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Tuney Thursday - Jeroen Kant

Do 7 Nov 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige zanger/gitarist/liedjessmid. Hij volgt altijd zijn muzikale hart en zelden is dat de weg van de minste weerstand. Als hij teveel op zijn gemak is geraakt, zoekt hij door naar groei. Dat heeft hem inmiddels een aardig rijtje bijzondere albums vol Nederlandstalige liedjes opgeleverd. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek, uitgesproken en eigen.

 

Jeroen Kant is winnaar van de Vlaamse Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van De Grote Prijs Van Nederland 2011. Deed in 2013 mee aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland. Speelde theater- en clubtours en festivals als Zwarte Cross, Mañana Mañana en Into The Great Wide Open. Hij speelde vier jaar op rij met veel succes eenmansvoorstellingen op het elfdaagse Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Hij stond in het voorprogramma van artiesten als Henny Vrienten, Gorki, Ben Caplan en Ian Siegal en in het naprogramma van Bob Dylan. 

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

 

Tuney Thursday - Eric Blakely

Do 14 Nov 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Singer/songwriter en gitarist uit Austin Texas.

Groeide op in Berkeley, San Francisco, in dezelfde buurt als John Fogerty van Creedence Clearwater revival, een van zijn  grote inspiratiebronnen, naast de Beatles en  

allerlei gitaristen die Country, Blues en Rock in hun geluid weten te combineren.

Eind jaren 80 verhuist hij naar Austin, Texas waar hij 25 jaar actief is als gitarist en studiotechnicus/producer.

Eric is geen onbekende in Nederland.

Hij kwam in de jaren negentig als gitarist met de Amerikaanse zangeres Pat Mears mee naar Nederland, waar ze in de Top 100 kwamen en diverse grote festivals speelden waaronder Park Pop.

Vervolgens verder gegaan met eigen carrière.

Vijf Americana cd’s gemaakt als Eric Blakely en over de hele wereld gespeeld, alleen en met band.

In de periode 1999 – 2003 was Eric behoorlijk actief in Engeland en ook in Nederland. Zo heeft hij verschillende keren opgetreden in café Alleman in Gemert, o.a. op het tweede Naked Song festival, voor het werd verplaatst naar Eindhoven.

De afgelopen jaren heeft hij – behalve Americana - ook twee Powerpop cd’s gemaakt onder de naam ‘The Bottle Kids’. Op deze platen bespeelt hij alle instrumenten, inclusief de drums.

Deze platen zijn onder andere uitgebracht in Spanje, waar hij onlangs nog heeft getourd. Tijdens deze tour speelde hij nummers van alle zeven platen die hij heeft gemaakt. 
En dat kunnen de mensen in De Bunker ook verwachten: veel eigen liedjes en wat passende covers, Americana met een scheut Powerpop en een knipoog naar de Beatles.

 

Hij wordt voor de gelegenheid begeleid door een band met, onder andere, Marc Lemmen, die met hem in de Pat Mears Band zat en ons aller Martijn Kuijten, u welbekend

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Tuney Thursday - Luke Jackson (UK)

Do 21 Nov 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Engelse singer-songwriter Luke Jackson staat al op het podium sinds zijn 15e jaar , en werd gezien als een van de grootste talenten van de folkscene. de Inmiddels 25-jarige Jackson was als te te bewonderen op het Naked Song Festival. De laatste jaren wist hij gestaag een plekje in de wereld van folk en roots te veroveren, mede dankzij zijn solo-optredens en vele shows op festivals. De Brit heeft twee albums op zak, die beide goede kritieken kregen in de pers. In 2013 stond hij op het podium van The Great British Folkfestival en werd hij genomineerd voor een BBC Radio 2 Folk Award, inmiddels heeft hij al 6 platen op zijn naam en is een gevestigde naam in de folkscene.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Doctor rock - back to the beast

Za 23 Nov 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 6,-

 

Doctor Rock speelt op deze avond integraal Iron Maiden's 'Number of the Beast' , wat door vele fans gezien wordt als het beste Maiden album allertijden, aangevuld met andere klassiekers van de 'Ijzeren Maagden'. Daarnaast zullen ze ook een set spelen met all time Heavy Metal Classics.

Tuney Thursday - Mummy's a tree & Naked Shortsellers

Do 28 Nov 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Dubbelconcert

 

Sinds 1996 zweeft Mummy’s a Tree door het muzikale universum. Onder leiding van zanger en gitarist Stefan van den Berg, blijft Mummy’s a Tree een band die op zoek is naar de muzikale bron, de magische zijnsstaat die tijd en ruimte overstijgt.

“Een band die gemakkelijk schakelt tussen poppy ballads, Paisley Underground, folk, alt country, psychedelica en zelfs noise rock-achtige uitspattingen. Ze zijn niet vast te pinnen op een bepaald geluid. Op het ene moment desolaat en op het andere weer rauw rockend.” Zo omschrijft 3voor12 Utrecht de band op het podium.

Mummy’s a tree is constant in beweging: april dit jaar brachten ze de EP Grenadine uit, een samenwerking met tekstschrijver Wilfred Ottenheijm. De grotendeels live opgenomen EP laat een breed palet aan stijlen horen: van het mysterieuze ‘Floyd meets Bowie’ titelnummer tot het apocalyptische These Hands, met echo’s van Nick Cave. Door deze uiteenlopende invloeden heen blijft het herkenbare vocabulaire van Mummy's a Tree alom aanwezig.

De Country Noir van Naked Shortsellers draait om de gitzwarte stem van Daniël Papen. De Utrechtse band, bestaande uit leden van Boy Ler, The Fire Harvest en This Leo Sunrise, bracht eind december 2018 een split-single uit met de Amerikaanse Freak Folk grootheid Bonnie “Prince” Billy.

De samenwerking kwam voort uit een bijzondere vriendschap tussen Bonnie “Prince” Billy en Naked Shortsellers bassist Leo Meijer. Als fan van het eerste uur verzorgt hij al meer dan 20 jaar de meest complete website van de man. Resulterend in de prachtige door Tiny Room Records uitgebrachte split-single ‘The Best of Folks/ Harbour Men’.

 

Het optreden in de Bunker is onderdeel van een kleine gezamenlijke tour door Nederland en Duitsland

 

 

Tuney Thursday - Ted Russel Kamp

Do 5 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

Hij speelde onder andere in bands als Shooter Jennings en The 357’s: Ted Russell Kamp gedraagt zich zoals een doorgewinterde muzikant dat betaamt. De in New York geboren artiest roert zich in het landschap van country en southern rock. Hoewel zijn eerste solo-album uit 1996 dateert, duurde het tot 2005 voordat hij de draad als singer-songwriter weer op wist te pakken. Zijn laatste akoestische album, Flying Solo, weerspiegelt Ted in zijn meest pure vorm: hij, zijn gitaar en zijn muziek.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Tuney Thursday - Simon Kempston (SCO)

Do 12 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

Simon is een graag gezien gast in de Bunker, telkens weer weet hij de mensen te betoveren met zijn zang en vooral ook zijn gitaarspel, hij speelt in de klassieke Keltische fingerstyle. Met 7 albums op zijn naam speelt hij inmiddels over de hele wereld en is nog maar zelden in zijn thuisstad Dundee. Een must see voor elke folk fan.

 

showtime 21.30u , fooienpot gaat rond voor entree, gevraagde inleg min. 3,50

Rock night met The Dirty Denims &Support

Za 14 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 6,-

 

The Dirty Denims spelen Happy Hardrock: en feelgood rock heartbeat. Combineer Joan Jett, ACDC, Blondie Kiss en nog meer . Gooi daar de frisse stage performance van de live kanjers overheen en je hebt hebt een topfeest

Rawk & Roll !!

 

Tuney Thursday - Banner

Do 12 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 3,50

 

 

Grote, organische songs verweven met creative fingerpicking. Songwriter Banner. heeft in twee jaar tijd een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreëerd. De dromerige indie-folk, die tot dusver op twee EP’s gevangen werd, leverde al ruim een miljoen streams op. Dit terwijl Banner. als support van o.a. Villagers, Newton Faulkner, Rhys Lewis en het soloproject van Tame Impala-drummer Julien Barbagallo langs enkele van de mooiste popzalen van Europa tourde.

 

Sinds de release van debuutsingle Compass in 2017 is Banner. niet meer weg te denken uit diverse internationale Spotify playlists. Muzikaal doet Banner. denken aan grootheden zoals Nick Mulvey, Fink, Ben Howard en John Martyn, veelal met zijn explosieve liveband op het podium. Na eindeloos touren door Nederland, Duitsland, Zwitserland, Luxemburg, Italië en Engeland keert Banner. in de winter van 2019/2020 terug naar de basis. In een speciale intieme duo set-up geeft hij met zijn gitaarwerk in de spotlight een voorproefje van nieuwe muziek.

De Gemertse Popquiz

Za 21 Dec 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree / deelname prijs: Gratis

 

In teams tot 4 personen met elkaar de strijd aan gaan. Wie is de grootste popmuziekkenner van Gemert ?? Entree en deelname zijn gratis!

aanmelden gieldekoning @ gmail.com of tot 20.30u aan de bar

Kerstswing

Woe 25 Dec 2019
Tijd: 21:00 - 3:00
Entree prijs: Gratis

 

Een traditie die zo oud is als de Bunker, na het kerstdiner alle calorieën er weer af dansen, onze huis dj's zorgen voor de perfecte dansmix!! 

Sun sessions by Def Americans

Za 18 Jan 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 11,- (vvk vol=vol) deur (indien voorhanden 12,50)

 

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.
Sun Sessions zijn speciale shows in een kleinere setting maar een must see voor elke Cash fan.

Poplokaal on stage!

Za 1 Feb 2020
Tijd: 1930 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Het jongste poptalent op het Bunkerpodium, de leerlingen van popafdeling van kunstlokaal brengen hun nieuwste repertoire voor het Gemertse publiek.

 

Kom kijken hoe deze jonge sterren kunnen shinen, de entree is gratis

Eurovision party

Za 16 Mei 2020
Tijd: 19:30 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

Wij hebben geprobeerd tickets te krijgen, helaas niet gelukt. Maar niet getreurd we vieren een heuse eurovison party en jij mag zonder tickets naar binnen!!