#corona reserveringen aanbevolen: poppodiumdebunker@gmail.com

livestream - Kult Uur met Mare & Stone

MA 22Jun 2020
Tijd: 20:00 - 21:00
Online

 

 

De elfde aflevering van Kult-Uur, een livestream op de maandagavond vanuit De Bunker met deze keer live op de planken: Mare en Stone.

Mare en Stone is een muzikaal folkduo bestaande uit Mare van Soelen en Stone Louter. Samen spelen ze ook in de band Real Bastards. Daar zal het tweetal maandag wat eigen liedjes van spelen, maar ook een aantal covers en traditionals. Stone speelt gitaar en zingt, Mare ook, maar zij neemt eveneens een aantal partijen op de doedelzak voor haar rekening.

Kult-Uur is een muzikale talkshow met livemuziek en interview, live op onze Facebookpagina! Het is een programma van Tivian Engel, Dagmar Pluijm, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker, gratis in belang van het overleven van ons stukje lokale cultuur.

Tuney Thursday - Iris Penning

Do 25 Jun 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 5,-

 

Iris Penning is Stadsdichter van Eindhoven, en singer-songwriter. Ze maakt Poëtische Pop. In Augustus 2019 won ze de Belgische NEKKA-wedstrijd. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en in poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia.

 Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise tassen met de hand naait en bedrukt, en een lettertype maakte van haar handschrift.

 

wegens de corona maatregelen is reservering verplicht
maximaal 30 plaatsen a 5,-

De Vinyl Club

Vr 26 Jun 2019
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Secret Summer Session

Za 27 Jun 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 4,-

  

De Beste songwriters en folkies van de regio, kleine intieme shows, deze editie

Wie er komen houden we nog even geheim ...maar omdat dit jaar alles anders is, Angie Flare is de eerste gast op onze concertreeks. Fijn country en countypop van Gemertse bodem.

 

Showtime 21.30u
 

Voor de entree gaan we met de pet rond, gevraagde inleg minimaal 4,-

door de corona maatregelen dient u te reserveren via poppodiumdebunker@gmail.com

Korinthians (BE) videoshoot

Zo 28 Jun 2020
Tijd: 15:00 - 18:00
Entree prijs: 3,50,-

  

De Belgische band Korinthians komt naar Gemert voor een live registratie,

Postpunk en Electrorock in de stijl van Mogwai, Goose, Boytronic maar ook zeker als landgenoten Whispering Sons. Op het moment promoot de band hun actuele album 'chaos contol'

 

 

we kunnen beperkt publiek toelaten!

 

inleg minimaal 3,50

door de corona maatregelen dient u te reserveren via poppodiumdebunker@gmail.com

Tuney Thursday - Mannen met Baarden on Stage

Do 2 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 5,-

 

Rootsclub (Mannen met Baarden)
Twee generaties muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun (voor)liefde voor rootsmuziek. Bart van Asten (Tinkers Drinkers Dreamers) & Martijn Kuijten (Autumnsun & Op zoek naar Johan). Beide heren hebben hun sporen in de folk scene verdiend en spelen samen klassiekers van o.a. Leadbelly, Woody Guthrie, Hank Williams, Johnny Cash en zelfs Gerard van Maasakkers. Dit keer niet aan tafel maar 'On stage''.

 

wegens de corona maatregelen is reservering verplicht
maximaal 30 plaatsen a 5,-

Team Unlimited

Vr 3 Jul  2020
Tijd: 19:00 - 22:00
Entree prijs: Gratis

 

Een inloop voor iedereen onder de 18 die graag sociale contacten maakt, een kaartje, een pijltje gooit, of een spel wil doen.
Alles onder begeleiding, maar vooral supergezellig.

Secret Summer Session Vlin Jo

Za 4 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 4,-

 

De Beste songwriters en folkies van de regio, kleine intieme shows, met mooi weer op het terras.

 

Vlin Jo is het alter ego van de Gemertse Linda van der Horst. Misschien het beste te omschrijven als een eigentijdse hippie, wars van trends en eigenzinnig, ze maakt zelf liedjes in het Nederlands en vult af en toe aan met een Engelse cover.

entree door middel van fooienpot
inbreng van 4,- gevraagd

door de corona maatregelen dient u te reserveren via poppodiumdebunker@gmail.com

 

Showtime 21.30u
 

Tuney Thursday - Fristap

Do 9 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 5,-

 

FRISTAP is het man-met-gitaar project van Dieter Fierens.

Fristap laat zich niet in een hokje duwen. Hij wordt vergeleken met zowat iedereen die ooit een zin in het Nederlands heeft gezongen. Hij blijft dan altijd heel rustig en zegt dat hij niet in een hokje te duwen is.

 

wegens de corona maatregelen is reservering verplicht
maximaal 30 plaatsen a 5,-

 Xtort vs Martijn Kuijten

Vr 10 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 4,-

 

Eindelijk is het zover

In het kader van het Boekenweekthema dwarsdenkers en rebellen, is lokale dwarsdenker en cultuurmaker xtort gevraagd als curator. Een week vol rebelse en dwarse programmering.

En niets lijkt zo dwars op elkaar te staan als de Electronische muziek van Xtort en  de folk en akoestische muziek van Martijn Kuijten (Mannen met Baarden / Op zoek naar Johan). We gaan verkennen hoe dwars dit op elkaar staat.

Martijn Kuijten frontman van Op Zoek Naar Johan en Mannen met Baarden brengt luisterliedjes en folksongs in het Nederlands Brabants en Engels. Een regionale folkheld!!

Xtort maakt Industrial en electro en heeft een flinke naam gemaakt in de zwarte scene in Nederland Belgie en Duitsland.

 

Showtime iets na 21.30u

entree is bijdrage (ca 4,-) fooienpot gaat rond ipv entree

na afloop kan er nog gedanst worden op de tunes van dj .

Secret Summer Session Free 

Za 11 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 4,-

 

De Beste songwriters en folkies van de regio, kleine intieme shows, met mooi weer op het terras.

 

Frée is het alter ego van de jonge getalenteerde singer songwriter Frederieke van Ierland. In klein gezelschap met drummer Sil van Schijndel en gitarist Joost van Bergem komt ze een speciale en intieme set spelen.

Wegens corona maatregelen moet u reserveren via: poppodiumdebunker@gmail.com

 

Showtime 21.30u

Voor de entree gaan we met de pet rond, gevraagde inleg minimaal 4,-

Tuney Thursday - Ramblin Dog

Do 16 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 5,-

 

Het spelen van blues & roots met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, en hun nominatie voor de Dutch Blues Awards in 2019, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues & roots-scene.

Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues & roots-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. De 4 heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terughoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde songs.

 

wegens de corona maatregelen is reservering verplicht
maximaal 30 plaatsen a 5,-

Secret Summer Session

Za 18 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 4,-

 

Evrin is het project van Gemertenaar Riny Raijmakers en Zangeres Eefje Terschegget, hun muziek laat zich omschrijven als een mix van Country, Americana & Jazz. Een Ep (Back to Amsterdam) en een full lenght Album (Be Still) hebben ze op hun naam staan maar je moet het echt live meemaken voor de volle experience.

entree 4,- reserveren via poppodiumdebunker@gmail.com

Tuney Thursday - Jonkers & Kersten

Do 23  Jul 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 5,-

 

Voordracht, teksten en zang: Ankie Keultjes-van Meurs. Harp en zang: Jopie Jonkers.

(‘Jonkers & Kersten’ is de artiestennaam van het duo; ‘Anna Kersten’ is het schrijvers- pseudoniem van Ankie Keultjes van Meurs.)

 

Jopie en Ankie leerden elkaar lang geleden kennen in de folkgroep Deirdre waarna hun wegen zich scheidden en zij ieder een ander muzikaal pad bewandelden: Jopie als zangeres, harpiste en Ankie als zangeres, producer (samen met haar levenspartner Ad van Meurs) en als dichteres.

 

Al deze muzikale- en levenservaringen hebben zij samengebracht in een ontroerend en gevarieerd muzikaal  programma met de liefde als centraal thema 'Les Mots d'Amour'

 

Zij waren onlangs te zien en te horen in het programma Kult uur vanuit De Bunker±

reserveren kan op poppodiumdebunker@gmail.com 

Tuney Thursday - Rosa Spruit & Niels Verhoeve

Do 30 Jul 2020
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree prijs: 5,-

 

Een dubbele feature met jong talent 

 

Rosa Spruit staat nog helemaal aan het begin van een muzikale loopbaan.  Kraakheldere stem met een lichte country snik. ‘Nachtegaal van de Hutten’ het boerengehucht in het verre buitengebied van Bergeijk waar ze vandaan komt. Popmuziek met een akoestische gitaar als kleurenpalet en melancholie als belangrijk wapen.

 

Niels Verhoeve

 

Niels Verhoeve weet met zijn melancholische nummers luisteraars weg te laten zakken in hun stoel.  Sluit je ogen en geniet van verhalende muziek die je soms raakt en soms verblijdt. Als je hem hoort en ziet spelen is het moeilijk te geloven dat hij slechts een klein jaartje zijn eigen muziek schrijft. Niels heeft een mooie toekomst voor zich en hopelijk verovert hij ook jou hart met slechts zijn gitaar en stem.”

Gamenight

Vr 18 Sept 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

 

Black Sabbath Tribute night met Black Wizard

Vr 18 Sept 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 5,-

 

 

Black Sabbath waren de uitvinders van de hardrock, en Ozzy als frontman een van de meest kleurrijke figuren in de popmuziek. Inmiddels twee jaar gestop maar de muziek is tijdloos en mag gevierd worden. Op de planken een van de beste Sabbath tributes!! Geen verkleed partijen of showballen maar oprecht en authentiek de nummers spelen van Sabbath & Ozzy.. Black Wizard rockers uit onze eigen regio.
De dj zal de muzikale omlijsting doen met klassieke hardrock uit de 70's en 80's !!

De Vinyl Club

Vr 25 Sept 2020

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Gamenight

Vr 16 Okt 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

 

Vanessa Peters & The Electrophonics (USA) & Support

Za 17 Okt 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 8,- vvk 6,-

 

 Een echte topact uit de country & USA Folk, normaal toert Vanessa vaker solo of met kleine gezelschappen, maar nu heeft ze de backing van een volledige band. Vanessa is een zangeres met een innemend stemgeluid en een liedjesschrijfster met een gouden hand van schrijven. Ze schrijft geen inhoudsloze liefdesliedjes. Nee, dit zijn maatschappij-kritische songs waarin Vanessa echt wat te melden heeft. En dit doet zij op een prachtige doordringende manier, zowel muzikaal als met haar teksten. Ze gaf al meer dan 1000 shows in de US en in Europa en ze deed het voorprogramma van Josh Rouse, 10,000 Maniacs, John Oates, Matthew Sweet, Mikaela Davis, Lucette en Horse Feathers.

Herfstswing

Za 24 Okt 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: gratis

 

Dansen in een prachtig herfstdecor, een traditie zo oud als de Bunker. Bokbier van de tap en de voetjes van de vloer.

De Vinyl Club

Vr 30 Okt 2020

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Gamenight

Vr 20 Nov 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

 

De Vinyl Club

Vr 27 Nov 2020

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

Cowabunka 2 The Marinos vs The Biarritz Boys

Vr 28 Nov 2020

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 6,-

 

De Peelzoom kent 2 legendarische surfrock bands, die echter maar zelden een podium hebben gedeeld. Dit zou natuurlijk leiden tot een van de grootste surfrock battles uit de geschiedenis.

 

The Biarritz boys uit Gemert/ Nijmegen trasht er op los dat het een lieve lust is, surfrock met de energie van een trashmetalband.

 

Niet minder venijnig is de sound van The Marinos uit Gemert/ Nijmegen, inmiddels een gevestigde naam in het Nederlandse popciruit, stond op de grotere festivals en nu wee

Gamenight

Vr 18 Dec 2020
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

Ga samen met ons offline en speel de leukste bordspellen. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.

Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!

De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.

 

De Gemertse Popquiz

Za 19 Dec 2020
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree en deelname : gratis

 

De titanenstrijd is er weer, wie is de grootste popkenner van Gemert-Bakel. Deelnamen mag in teams van (tot max) 4 personen. Aanmelden kan via: gieldekoning@gmail.com

 

ben er bijtijds bij want de vorige edities waren uitverkocht!!

Kerstswing

Vr 25 Dec 2020
Tijd: 21:00 - 3:00
Entree prijs: gratis

 

De danslegende van Gemert- Bakel, na het kerstdiner de calorieën eraf op de dansvloer.

Swingend de feestdagen in met de Bunker.

A Heavy Carnaval

Vr 12 Feb 2021
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 6,-

 

Geen hoempa of lalala in de Bunker, maar headbangen en moshen. De beste heavy bands die we konden vinden op ons podium.

 

Klont bezingt de moordaars door de de geschiedenis, een goeie pot herrie die op de grans van death metal en grindcore. Harde muziek voor harde jongens en meiden.