Tuney Thursday - Jasper Mook

Do 25  Mei 

Tijd: 20:00 - 1:00

 

Entree prijs: 5,-

 

Jasper Mook
"Eerder was deze Utrechtse singer-songwriter al finalist bij het
televisie programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', waarna
hij niet alleen door Nederland tourde, maar ook door landen als
Noorwegen, Ierland, Belgie en Spanje. Ook deelde hij al het podium met
grootheden als Myles Kennedy en Passenger en tourde hij met Popronde het
hele land door. Voor 2023 liggen er 4 nieuwe singles klaar, waarvan de
eerste in maart uit zal komen."

 

entree 5,- showtime ca 21u

De Vinyl Club

Vrij 26 Mei 2023

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

 

Voor en door echte muziek en vinyl freaks

 

Cooking John & Courtesy Call

Za 27 Mei 

Tijd: 20:00-2:00

Entree Gratis 

 

Knallende Rock en Bluesrock op onze planken.

Het Gemerts Cooking John is een echt bluesrock powertrio. Een beetje psychedelisch, hardrock maar altijd met scheurende gitaar en pulserende ritmes.

 

Courtesy Call speelt klassieke hardrock ook dit trio rockt er op los alsof ze midden in de 70´s aan het toeren zijn, meer gedegen rock is er niet te vinden. 

 

Tuney Thursday - Mannen met Baarden

Do 1 Juni 

Tijd: 20:00 - 1:00

Entree prijs: 5,-

 

Eens waren zij het best bewaarde muzikale geheim uit de regio Eindhoven. Elke derde donderdagavond van de maand brachten zij in café ’t Rozenknopje muzikanten bij elkaar en speelden hun traditionals. Liedjes uit lang vervlogen tijden, die al van generatie op generatie worden vertolkt als tijdloze verhalen. Later traden zij steeds vaker op als de Mannen met Baarden on stage, op verschillende podia en festivals in de regio, maar vanavond zingen zij vooral eigen werk. Ja, u hoort het goed. De baarden zijn in de pen gekropen en spelen vanavond nieuwe repertoire, afgewisseld met wat u gewend bent van deze doorgewinterde muzikanten, die elkaar ooit vonden in hun liefde voor Amerikaanse roots-muziek.

 

Ze zingen driestemmig alsof hun leven ervan af hangt. Gewapend met twee gitaar mandoline en contra bas zingen zij vol overgave de allermooiste cowboy liedjes, Murder Ballads & sad love songs afgewisseld met eigen werk.

 

Bart van Asten gitaar & zang

 

Martijn Kuijten: gitaar & zang

 

Karel van Bokhoven: mandoline en zang

 

Marc Lemmen: Contra bas

 

entree 5,- showtime ca 21u 

Team Unlimited
Vr 2 Jun 2023
Tijd: 19:00 - 22:00
Entree prijs: Gratis
Niet voor iedereen is het simpel om contact te maken. Maar bij team unlimited is iedereen welkom om deel te nemen , vrienden te maken of om te leren hoe je dat doet.
Met behulp van een spel of gewoon wat chillen, alles kan !! Voor iedereen van 12 en ouder !!

 

Just Friends, AWOL & Mike Knaebel 
Za 3 Jun 2023
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: bijdrage voor de muzikanten(suggestie 3.-)
 
Dat Gemert uitpuilt van het muzikale talent blijkt maar weer, Just Friends trakteert Gemert op een avond met fijne muziek. 
Mike Knaebel start de avond met fijne akoestische liedjes, bekende of onbekendere songs uitgekleed tot akoestische kleinoden.
Dan valt de beurt aan ´Just Friends´ een muzikale vriendenclub die een mix spelen van op zijn Gimmers ´vanalleswa´ , van CCR tot aan Wiily de Ville tot en met de Stones.
 
Als afsluiter komt Gemerts rockpride de  Band Absence Without Leave, geen bullshit maar gedegen rockmuziek. Zonder tierelantijnen rechttoe recht aan, recht uit het hart.

 

Tuney Thursday - Echte Mensen

Do 8 Juni 

Tijd: 20:00 - 1:00

Entree prijs: 5,-

 

Echte Mensen opereren op het snijvlak van spoken word, elektro-akoestische soundscapes en liedjes. Daarbij versterken de poëtische teksten en composities elkaar wederzijds. Echte Mensen bieden een belevenis die onderscheidend is wat betreft vorm, inhoud en uitvoering. En afwisselend. Niet alleen luisterliedjes maar ook rocknummers en Italodisco.

Het werk van Echte Mensen is zowel tegendraads als hartroerend. Door de intuïtieve samenwerking van deze drie creatieve en ervaren persoonlijkheden ontstaat op het podium een unieke mix. Maar hoe ernstig en eerlijk ook de onderwerpen die Echte Mensen aansnijden, er is ruimte voor een bevrijdende lach, zoals blijkt uit de snedige teksten en de amusante dialogen.

 

Dat hebben ze in de zeven jaar van hun bestaan door het hele land bewezen.

 

Echte Mensen bestaat uit een drietal ervaren op elkaar ingespeelde vaklui die ieder in hun eigen disciplines succesvol en gewaardeerd zijn. Hans Timmermans, Leon van Egmond en Hans Timmermans hebben elk tientallen jaren ervaring.

www.facebook.com/www.echtemensen.net

www.echtemensen.net

 

entree 5,- showtime ca 21u 

Gamenight 

Vrij 9 Jun- 2023
Tijd: 19:00 - 1:00
Entree prijs: gratis

 

De maandelijkse Gamenight (2e vrijdag vd maand) in De Bunker is voor iedereen geschikt. Van Monopoly-speler tot en met de doorgewinterde Agricola-speler. Jong of oud. Iedereen is welkom, ook als je gewoon een babbeltje wil maken met wat vrienden aan de bar.
Heb jij een spel waarvan jij vindt, daar moeten meer mensen kennis mee maken? Neem het gerust mee en laat het weten via dit evenement om in contact te komen met andere spelers!
De Bunker heeft ook een kleine collectie van spellen en misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond.
Eigen eten en drinken is niet toegestaan, maar de entree en het gebruik van de spellen is gratis!

Oldskool Swingavond

Za 10 Jun- 2023
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: gratis

 

De Bunker is open voor een Oldskool Swingavond. Dit keer gaan de bezoekers op een muzikale tijdreis door het Bunker tijdperk, met dj’s van nu en van toen. Stromingen als punk, new wave, Neue Deutsche Welle, gitaarrock, Indie, big beat, electro, acid en industrial zullen tijdens de gratis avond voorbij komen, belooft De Bunker: “Want op slechte muziek dansen kan overal al.”

 

Tuney Thursday - Go go Durango (BE) 

Do 15 Juni 

Tijd: 20:00 - 1:00

Entree prijs: 5,-

 

Go! Go! Durango! is het project van de Antwerpse singer-songwriter Thomas Meeuwis. Hij treedt al sinds 2012 op onder deze naam. 

De pers prijst zijn indrukwekkend geluid en zijn subliem songschrijverstalent.Thomas heeft een zalige, helende stem die perfect past bij deze warme compositie. Ook de knappe gitaarpartijen klinken imposant.Deze man heeft bakken talent! Hij beweegt zich knap tussen popmuziek en de sound van een echte Singer songwriter.

 

Poplokaal on Stage

Za 17 Jun- 2023
Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: gratis

vandaag is het podium van De Bunker voor het allerjongste poptalent van Gemert-Bakel tijdens PopLokaal on Stage. Alles wat popmuziek raakt, dj’s , solisten en bands, betreden dan het podium. Er zijn optredens vanaf 21u en iedereen is welkom

Tuney Thursday - Jan Vlemmings 

Do 22 Jun- 2023

Tijd: 20:00 - 1:00

Entree prijs: 5,-

 

Jan Vlemmings is een echte meestergitarist . Vaak in zijn rol als Sideman van gerenommeerde artiesten. Naast de vele concerten die Jan heeft gegeven is hij ook gedreven gitaarleraar en heeft ontelbare gitaristen geholpen bij hun eerste stappen. 

Jan heeft een speciaal repertoire samen gesteld voor deze avond. De vocalen zijn in de handen van ....

 

showtime 21u entree 5

De Vinyl Club

Vrij 30 Jun 2023

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

De beste muziek van het beste medium, gast dj's nemen je mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs.

 

Voor en door echte muziek en vinyl freaks

 

No One Likes Us , we don´t care (sounds of the underground) 

Za 1 Juli 2023

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: Gratis

 

 

we don´t care about populair opinions..... de beste muziek uit de underground, punk, emo, alternatief, minimal, goth en doom. Alles wat je in de disco niet hoort, maar wat wel een dansje verdient. Of boos mee knikken in een hoekje....... 

 

Zebra Festival

Vrij 18 en Za 19 Aug 2023

Tijd: 20:00 - 2:00 - 14:00-2:00
Entree prijs: Gratis

 

De Bunker trakteert op de fijnste tunes uit de underground en rootsmuziek , buiten hebben we onze tuney stage met de fijnste roots folk en Americana, binnen verkennen we de undergound naar nieuwe frisse acts. 

Dikke Dennis & de Røckers support Biarritz Boys

Za 16 Sept 2023

Tijd: 20:00 - 2:00
Entree prijs: 10,- vvk 13,- deur (vvk start 12 mei) 

 

Vette zanger - vette band, in elke zin van het woord. De illustere Amsterdamse cultlegende heeft zijn eigen band. Bij PPSR deed hij altijd maar 2 songs mee, maar de rol van volwaardig frontman is hem op het lijf geschreven. Vol overgave en toewijding duikt hij head-first in het diepe. Met de Røckers tilt hij eigen nummers en punkrock classics naar een hoger plan. Een pure, Nederlandstalige rock n roll band met  super strakke songs die op standje 11 gehoord moeten worden.  

 

In het voorprogramma zien en horen we de Biarritz Boys. Surfrock alsof je Slayer ziet spelen in een speedo, hard en niets ontziende riffs en reverbs van deze Gemerts / Nijmeegse surflegendes.